Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezmála tříhodinová kompilace dokumentů nacházející se na jednom z disků kolekce The Ultimate Matrix Collection. Obsahuje části:
Crew – Dokument vyprávěný převážně kameramanem Billem Popem. Popisuje jednak svoji práci a zabrousí také do tvorby vizuálních efektů a miniatur použitých pro natáčení akčních scén. Délka: 25 minut.
Hel – Rozbor úvodní akce Matrixu Revolutions, která byla specifická tím, že část bojovníků se pohybovala po stropě. Délka: 28 minut.
Siege – Rozsáhlý dokument o tvorbě vizuálních efektů a miniatur použitých pro akční sekvenci obléhání Zionu. Délka: 40 minut.
Super Burly Brawl – Detaily stojící za závěrečným soubojem Nea s Agentem Smithem vysoko nad městem i v zaplaveném kráteru. Délka: 17 minut.
New Blue World – Vyprávění o vizuální tvorbě města Zionu a vesmírné lodě Nabucodonosor, včetně návaznosti na první Matrix. Délka: 26 minut.
Aftermath – Dokument zaměřený na postprodukci, tedy opět na vizuální, ale i zvukové efekty. Obsahuje rozhovor s Donem Davisem na téma tvorby hudby pro Matrix. Délka: 40 minut. (H34D)

(více)

Recenze (1)

H34D 

všechny recenze uživatele

Matrix Revolutions nepřínáší tolik vizuálně NOVÝCH prvků oproti Matrixu Reloaded. Ač je Matrix Revolutions samozřejmě vizuálně úžasný, už asi nebudete tolik omámeni prací stojící za obléháním Zionu, či finálním soubojem Nea se Smithem, když víte, co všechno obnášela fantastická honička na dálnici v Reloaded, či souboj s téměř nekončeným množstvím Smithů. I přes tříhodinovou stopáž však Matrix Revolutions Revisited nenudí, takže pokud vás zajímá tvorba akčního a vizuálně náročného filmu, doporučuji zhlédnout... PS: Pro mě osobně byly nejzajímavější detaily z tvorby Neova vrcholného úderu pěstí, který zdeformoval Smithovu tvář. :) 8/10 ()

Reklama

Reklama