Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (152)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Vlhká místa mi rozhodně nepřijdou nijak skandální v době, kdy už všechno vlastně bylo natočeno mě nerozhodí holení ani honění, natož erekce či menstruační krev pěkně zblízka. To už jsme ale viděli jinde, že ano. Zbývá tedy jen film o nemocné holce, co má problémy s rodinou a hemoroidy. Myslím, že scéna skokem do matčiny náruče celý film velmi dobře vystihuje. A musím přiznat, že ani knížka nenabízí žádnou přidanou hodnotu, takže za mě dost zklamání, neb jsem očekávala generační výpověď soudobé generace. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Je to hodně nekorektní, hravé, intimní až odpudivým způsobem, ale holky tohle prostě láká. Protože si každá po takovýchto filmech typu vyměníme si spolu použitý tampon, může říct, že všechny máme stejně těžký život, ve kterém ovšem můžeme tajnými zbraněmi obrátit cokoliv ve svůj prospěch. Spousta věcí, které tam vyvádí hlavní hrdinka, jež se mimochodem své role zhostila s velkým odhodláním, by mě snad ani ve snu nenapadla. Jednou za čas si proto tyhle naprosto zvrácené počiny ráda dopřeju. Žádné velké myšlenky v tom nehledat, prostě se divit a smát. ()

Reklama

Smisek 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedno ze zatím nejtěžších hodnocení, jelikož se rozhoduji mezi 5* a odpadem, dávám tedy střed. Tohle je totiž tak naprosto nechutnej, zvrácenej a nekoukatelnej film, že to snad ani není možný. Na druhou stranu, i když jsem film v průběhu dvakrát vypnul s tím, že na tohle fakt nemám, vždy jsem jej zpátky zapnul abych se dozvěděl, jak to dopadne. Naprosto nádherná je pak Helen..to jak ji postupně člověk poznává během filmu..prostřihy do minulosti a sny, to je přesně to, za co si ten film zaslouží 5*. A ten konec..nad tím se snad jen pousmát..k tomu filmu se prostě hodí. Takže jo..zajímavej film o ničem, který vás dokáže přikovat k obrazovce..pokud tedy nejste slabá povaha. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný film o puberťačce, která kromě toho, že musí vyzkoušet spoustu věcí, které k dospívání patří a to dost šokujícím způsobem, také touží po tom, aby se její rodiče vrátili k sobě. Kupodivu bych pro tentokrát byl rád, kdyby těch špinavých záchodů, nevyndatelných tampónů apod. bylo míň. Tyhle scény byly totiž dost samoúčelné a asi jediná, která dávala smysl, mi přišla ta s postelí v závěru filmu, když si už Helen neví rady, jak dostat oba rodiče ve stejnou dobu na stejné místo. ()

Blondpipi 

všechny recenze uživatele

Ták tohle bylo nečekané překvapení, abych byla schopná vnímat tenhle film ne jako nechutnou slátaninu, ale prostě jen jako na nic si nehrající film, musela jsem se na pár hodin vymanit ze své přízemně obyčejné slupky plné předsudků, abych ve finále mohla říct, že bizardnost některých scén byla tak do očí bijící, až byla chvilkama odzbrojující či dokonce okouzlující. Hlavní hrdince jsem chca nechca záviděla její naprosto ojedinělé vnímaní vlastní i cizí sexuality, lehkost s níž se dokázala otevřít věcem novým a nečekaným a přirozený půvab si udržela i v těch nejnechutnějších momentech. Protagonistka byla ve své roli naprosto přirozená, neafektovaná, sexy a uchvacující a její nahota ani v těch jakože skandálních scénách, mě nikterak neurážela. Natočit takhle fajn film o hemeroidech, no, musela jsem dát čtyři hvězdy, bo to chce fištróna ;) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)

Reklama

Reklama