Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Recenze (152)

janik.sk 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik knižnej predlohy sa teším najmä skvelému výberu hlavnej predstaviteľky. Roztomilá, uletená, zábavná, lepšiu vybrať nemohli. Celkom ako Charlotte Roche v časoch Fast Forward. Film ma nesklamal, len potvrdil očakávania. ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Vlhká místa jsou filmem pro mládež a pro ty, co se hledají. Z pohledu dospělého diváka už jen vzpomínky, co bylo a nebude. Obal filmu nechutný a místy zvrácený, obsah přesvědčivý a citlivý. Hlavní hrdince jednoznačně dávám palec nahoru, herečka byla směska obou pohlaví, velmi věrohodně hrála revoltující holku s duší dítěte, kterou podusali vlastní rodiče. A tady vidím samotné jádro a příčinu všeho kolem. Scény, které si budu pamatovat - skok do náruče matky, pizza a nasednutí na kovou kliku postele. To bylo fakt husté. ()

Jespi odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutné, perverzní a prakticky celý film se tam nic neděje. A to jsem si myslel, že Srpski film nic nepřekoná. Jestli nevíte, zda si pustit německé fekální porno z VHS kazety a nebo tuto "komedii", je to jedno, oba dva filmy budou totožné. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

To, že holky krkaj, prděj a můžou mít hemeroidy nebylo zas tak překvapivý zjištění. Z některých věcí mi bylo lehce špatně (jsem jen outlocitný muž, kdyby ze mě začalo týct hodně krve najednou, beru to jako špatný znamení), radši bych chodil s medvídkem mývalem než s Helen, ať už z důvodu že s medvídkem nikdy nuda nebývá a taky to není takový exhibicionista. Ale sem tam jsem jí fandil. A protože je celý film o krátkovlasé veselé dívce s longboardem, dají se některé pasáže překlenout. Furt lepší než třeba Klip. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Němci mají smysl pro humor. To na Feuchtgebiete asi šokuje nejvíc...ani ne, že zázvor jako dildo moc nepůjde, nebo že na pizzu dostanete přídavek v podobě spermatu (by mě zajímalo, jestli by se za tenhle přídavek platilo klasických dvacet třicet korun). Řval jsem smíchy nebo odporem skoro celou dobu. Myslím, že tak měsíc budu sousedy míjet se sklopenou hlavou. Feuchtgebiete jsem se bál, bál jsem se dalšího odvaru z Prciček, případně Short Busu. Naštěstí jsem se bál zbytečně. Tenhle film sice nepracuje zrovna s originálním (prcičkoidním) námětem, ale originálně ho zpracovává. Bavil jsem se a to je u komedie nejdůležitější. Ke cti (haha) filmu dopomáhá i soundtrack. Puritáni si můžou jít vylízat (co chtěj). ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Knížka byla sice krajně nechutná, ale zato o třídu výš než film - byla totiž zábavná a čtivá. Film je oproti tomu docela rozvleklý a ty epizodky ze života Helen nejsou tak efektní a propojené s hlavním příběhem jako v knížce. Ale přesto všechno to bylo celkem hezky natočené, ale obsah... těžká nuda. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2014: Pomerne dlhá, nechutná, no zároveň celkom do pohody "romantická komédia". Film bol do značnej miery zvrátený a kontroverzný, snažil sa byť šokujúci, čo sa mu aj darilo a jednoznačne zaujal. Jeden z najdiskutovanejších filmov filmovky, čo sa našej partie týka. ()

NJD 

všechny recenze uživatele

V prvních zhruba 20 minutách se ještě poměrně přijatelně mísily nechutný záběry s humorem, tudíž jsem se docela i těšil na originání provokativní komedii. Bohužel ve zbytku filmu už zůstalo jenom u těch nechutných záběrů, které nadále doprovázela jenom jedna velká nuda... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Hodně šokovej film , který začíná dost nechutným způsobem. Moderní, svižné, barevné ale moc dobře se na to nekoukalo. Vždy oceňuji odvážnou nahotu ve filmech, ale tady to nijak nepomohlo. ()

Rýža 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zdaleka není pro každého.. Je to film pro drsný holky. Pro ty, co se nebojí si přiznat, že něco z toho občas taky udělaj. Pro upjatý pipky je to moc naturální. A pro naše ypsilonové polovičky zase až příliš demýtizační. Jsou věci, který chlapi o holkách prostě vědět nechtějí. A protože já jsem drsná holka, musím dát za plnej! :) ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Celkem divný film. Ta rádoby šokující stránka ve skutečnosti otrlého diváka ničím nešokuje. Horší je to, že film se tváří jako rozverná komedie pro teenagery (ale těžko říci jakého pohlaví). Ti se tak mohou setkat s nahotou, lesbickým sexem, drogovým opojením, masturbací avokádem (vizuálně ovšem velmi nápaditou a jednou z nejlepších scén) a několika celkem slušně pointovanými dialogy. Pak ale přijde bod zlomu, totiž flashback k rodinné večeři s krocanem. To je sice vůbec nejlepší scéna filmu, ve své mrazivé absurdnosti se ale hodí do úplně jiného díla. Konec se pak snaží tento zvrat ospravedlnit nehlubokou psychologií. Ke cti tvůrců ovšem musím říci, že kamera je nádherná, režie se pokusila spojit obě nesourodé části poměrně nápaditě a podařilo se jí to a vrcholem je Carla Juri, která svou Helen zvládla i v těch nejtrapnějších možných okamžicích. Jestli ovšem chcete film, po kterém vám bude fyzicky špatně (a nejen trochu smutno), musíte na něco jiného. Rád bych věděl, jak ovšem dětským hercům vysvětlují, že ještě několik let nemůžou svůj film vidět. ()

kdosizrosy 

všechny recenze uživatele

Feuchgebiete eines Mädchen. Helen je taková alternativní provokatérka, žádná laciná štětka ze záchodků z diskošek. Skejt jí budete závidět, i když na něm normálně nejezdíte a věci, které by vám za normálních okolností připadaly hrozné, se vám na ní budou líbit. A možná by vám snad ani nevadilo stát se její Blutschwester. Problémem však je, že mentálně je trochu plochá jako ostatně celý film. Jestli byla snaha šokovat hlavním cílem, tak se to povedlo jen tak napůl, a pokud se měl divák zasmát nebo si z toho vzít ponaučení, to se nepovedlo vůbec. Přesto jsou Vlhká místa pěkně a vlastně i vkusně natočená, byť o ději by se dalo celkem slušně spekulovat. Přízvisko 'fekální, ale poetické', jak tu někdo psal, se hodí perfektně. ()

rotel 

všechny recenze uživatele

Úlet - to je to správne pomenovanie tohoto diela. Kto hľadá oddychovku, možno aj trochu zábavnú - nech sa páči! ()

Smisek 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedno ze zatím nejtěžších hodnocení, jelikož se rozhoduji mezi 5* a odpadem, dávám tedy střed. Tohle je totiž tak naprosto nechutnej, zvrácenej a nekoukatelnej film, že to snad ani není možný. Na druhou stranu, i když jsem film v průběhu dvakrát vypnul s tím, že na tohle fakt nemám, vždy jsem jej zpátky zapnul abych se dozvěděl, jak to dopadne. Naprosto nádherná je pak Helen..to jak ji postupně člověk poznává během filmu..prostřihy do minulosti a sny, to je přesně to, za co si ten film zaslouží 5*. A ten konec..nad tím se snad jen pousmát..k tomu filmu se prostě hodí. Takže jo..zajímavej film o ničem, který vás dokáže přikovat k obrazovce..pokud tedy nejste slabá povaha. ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

prvoplánově nechutné, odporné a hnusné. Vydržím hodně, ale scéna ku závěru byla už fakt příliš. Nejhorší ze všeho na tom je, že takovéhle ženy skutečně žijí mezi námi. A na první pohled byste to do nich v životě neřekli. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Podle většiny komentářů soudím, že tento film lidi naprosto nepochopili. Nemyslím si, že by vás film měl šokovat, měl překvapit nějakou otevřenou sexualitou a podobným tématem, neměl vás pouze pobavit vtipnými hláškami. Tento film je pro mě příběhem mladé dívky, která se svými vnitřními a psychickými problémy vyrovnává po svém. Pokud vás film "málo pobavil a málo šokoval", tak odstraňte ze své hlavy tyhle předsudky, pusťte si ho znova a přistupujte k němu dost jinak, teprve potom vás může oslovit a nějak na vás zapůsobit. ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Jestli úkolem filmu vyvolat nějaké emoce, tak tady se to povedlo na 100%. Mám rád filmy, které zanechají hlubokou stopu a jen tak se na ně nezapomene. A na tohle se tedy zapomenout nedá. Je to bizarní, je to výživné, je to neotřelé a ano je to i nechutné. Ale pozor je to také výborně natočené, je k tomu super hudba a ti kdož odešli uprostřed (někdy i hned na začátku) musím říct, že to má i myšlenku a pointu. Pravda není to film, který bych chtěl vidět dvakrát, ale to ještě neznamená, že by se měl odhodit na smetiště dějin. Sečteno a podtrženo: stojí to za to !! I když ne po jídle... ()

Reklama

Reklama