Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Recenze (152)

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel, jestli jsem někdy viděl něco nechutnějšího... Ne, to je lež. Nepřemýšlel. Neviděl. Tečka. Stejně tak jsem dlouho neviděl nic dementnějšího a víc prostoduchýho. "Jsme němci, takže neumíme natočit dobrý film normálně...tak to doženeme nechutností. Jawohl ! " ()

septic 

všechny recenze uživatele

o ničem a vlastně o všem. Neselektivní festival absence mravu a hranice nevkusu pro běžné publikum. Některé scény jsou absurdně dokonalé a některé dokonale absurdní. Všechno to spolu krásně hraje. Čas začít sledovat německou scénu a shlédnout Bojovnici od Wnendta ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Celý film mi šla ta drzá a lehkomyslná holka na nervy, aby mi ji pak ve finále bylo trochu líto. Typické dítě z rozvrácené rodiny, které si nejvíce ze všeho přeje, aby se táta s mámou dali opět dohromady. Chová se přitom velmi svérázně. Otevřeně mluví o sexu a také jej hojně praktikuje. Na osobní hygienu moc nedbá a tak to je často podívaná jen pro silnější povahy. Škoda, že těch nudnějších pasáží je tu dost, protože jinak mě to celkem bavilo. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Postpubertální drama/komedie, která typicky německy, a tedy syrově, popisuje úryvek života mladé kočky z dost originálního úhlu. Je to erotické, až fekální, ale velmi chytlavé :) Za mě ano, to se povedlo :) 4* ()

Blondpipi 

všechny recenze uživatele

Ták tohle bylo nečekané překvapení, abych byla schopná vnímat tenhle film ne jako nechutnou slátaninu, ale prostě jen jako na nic si nehrající film, musela jsem se na pár hodin vymanit ze své přízemně obyčejné slupky plné předsudků, abych ve finále mohla říct, že bizardnost některých scén byla tak do očí bijící, až byla chvilkama odzbrojující či dokonce okouzlující. Hlavní hrdince jsem chca nechca záviděla její naprosto ojedinělé vnímaní vlastní i cizí sexuality, lehkost s níž se dokázala otevřít věcem novým a nečekaným a přirozený půvab si udržela i v těch nejnechutnějších momentech. Protagonistka byla ve své roli naprosto přirozená, neafektovaná, sexy a uchvacující a její nahota ani v těch jakože skandálních scénách, mě nikterak neurážela. Natočit takhle fajn film o hemeroidech, no, musela jsem dát čtyři hvězdy, bo to chce fištróna ;) ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný film o puberťačce, která kromě toho, že musí vyzkoušet spoustu věcí, které k dospívání patří a to dost šokujícím způsobem, také touží po tom, aby se její rodiče vrátili k sobě. Kupodivu bych pro tentokrát byl rád, kdyby těch špinavých záchodů, nevyndatelných tampónů apod. bylo míň. Tyhle scény byly totiž dost samoúčelné a asi jediná, která dávala smysl, mi přišla ta s postelí v závěru filmu, když si už Helen neví rady, jak dostat oba rodiče ve stejnou dobu na stejné místo. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní německý snímek, který pojednává o jedné mladé podivínské holce. Helen si ráda hraje a experimentuje se svým tělem a sexem až se dostane do nemocnice. Tam pomocí flashbacků sledujeme její dětství i nedávné šílenosti a bizarnosti. Očekával jsem ještě větší pervéznosti z popisu filmu, ale i tak, to co je obsaženo ve filmu bohatě stačí. Jinak se jedná v podstatě o drama, kdy se hlavní hrdinka snaží mimo jiné dát dohromady své rodiče. Ve výsledku to není tak špatné a Carla Juri je sice dost pošahaná, ale vlastně normální dívka na skejtu. A úvodní titulky jsou nejlepší. ()

mazic 

všechny recenze uživatele

romantický film o hledání naděje. doporučuji sledovat s co nejvíce ženami navíc. zintenzivní se zážitek z filmu. děkuju ()

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Při odchodu z kina jsem měl pocit, který jsem po shlédnutí filmu nezažil už dlouho. Asi jako po hodně divoké jízdě na horské dráze - mozek nadšen nevšedním zážitkem, žaludek na to měl však poněkud opačný názor. Jak jsem již napsal v diskusi, jednoduše bych to shrnul jako "asi nejlepší film, který nechci už nikdy znovu vidět". Perfektní kamera, dobře uchopený scénář, který si z knihy bere to nejlepší, takže po celou dobu téměř nepřestanete smát nebo alespoň uculovat, Carla Juri v hlavní roli byla fenomenální a mnoho dalších momentů ve filmu by směřovalo k velkému úspěchu tohoto filmu. Nicméně holt jsou ve filmu scény, kde jsem se ani já nevydržel dívat byť jen přibližně směrem, kde se vyskytovalo promítací plátno a to nejspíš rapidně sráží i hodnocení tohoto filmu, protože při promítání málokdo čekal, že uvidí různé produkty lidského těla, ať již kapalné či pevné, používané takovými způsoby a v takových detailních záběrech. No, nebudu chodit kolem horké kaše, je to chvílemi prostě humus. Ale humus, u kterého jsem se nedokázal přestat smát (scéna s Pizzou byla famózní). A ono tam toho humusu ani není zase tolik a odvážným divákům to zbytek filmu bohatě vynahradí. Já dávám plné hodnocení, protože film obsahuje vše, co obsahovat má (se s tim smiřte), je dobře natočený i zahraný a hlavně vás pobaví způsobem, jako žádný jiný. Vhodné pro heterosexuálního muže: ano ()

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Amélie z Montmartru pro dospělé. Klub rváčů pro ženy. Po dlouhé době jsem nadšený. Dal bych rád vyšší hodnocení ale někde za půlkou to začne trochu váznout. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Film vesměs o hovně :) jako chápu .. že někoho to může lehce šokovat (pár Úchylů zajisté i vzrušovat ) přeci jenom to není standard.. aby ve filmu se ukázalo pero jak stříká na pizzu.. a na vaginu pouze letmi záběr..to teda nechápu.... 9 litrů krve při menstruaci..no jistě.. :) asi jsem čekal více vzrusa a uchylnosti.. 40% za mě nuda.. jdu sníst hovno.. :) ()

Reklama

Reklama