Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Recenze (152)

BUFUU 

všechny recenze uživatele

No, tak je tu další z mnoha teenagerovských komedií. Během prvních 15-30 minut jsem se jakžtakž bavil (úvodní dvě písničky by stály za další poslech). S postupem času jsem si ale přál co nejrychlejší konec. Film je plný mnoha prvoplánových vtipů (upřímně, u některých jsem se hodně zasmál), ale bohužel dost, obzvlášt ke konci, jich bylo za pro mě únosnou mezí (např. pizza scena). Příběh je zcela nezajímavej. Divák očeká alespon závěrečné rozuzlení, ale to se nedokoná :-(. Věřím, že někoho zaujme práce s kamerou, střih a obecně forma, ale ty já nedokážu patřičně docenit. ()

Vsheta 

všechny recenze uživatele

Fuj... celkem nechutný :D ale druhá rovina (ta příběhová) o holčičce a její narušený mámě ta je sympatická :) A dohromady je to i vtipný ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já nevím proč ve mne pořád hlavní představitelka vzbuzovala pocit, že je kluk. Navíc byla protivná jak sršeň za košilí. Ale zase musím uznat, že tak zvláštní film jsem ještě neviděl. Kameraman se musel hodně nadřít, aby to nespadlo do porna. Ostatně, pár záběrů by tam vešlo. Na své si přišla i vysokorychlostní kamera. No, hodnotím hlavně to, že jsem se občas bavil, ale film kompletně byl nudný se spoustou hluchoty. ()

MataJeBuh 

všechny recenze uživatele

Když se znova podívám na trailer tak se sám sebe ptám proč jsem na tohle vůbec koukal :D. Na tenhle film jde koukat jenom s kamarádem jinak se to nedá. V život jsem neviděl tolik "nechuťáren". ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Občas to bylo zvrácené, občas vtipné a dost explicitní, ale to mi vůbec nevadí. Hlavní příběh byl dle mého slabý a celkem o ničem, ale i sledovat jednotlivé eskapády slečny mě docela zabavilo. Proto za 3*. Hodnocení: 54/100. ()

Joostas odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě by se nalezl nějaký chytrýn,který by na to narouboval rozbory tajemství tělesnosti,psychoanalýzu etc.Je to film o místech vlhké zapářky,kariézních zubech a řitní sliznici.Ovšem bez kokainového fulgue. ()

Zoidbeeland 

všechny recenze uživatele

Opět je na čase jít trochu proti proudu!!! Vlhká místa je velmi zábavný a profesionálně zpracovaný film, který rozhodně není pro extrémní konzervativce. Film je o mladé exhibicionistce Helen, která se ničeho neštítí a vše má u zadku (a to doslova). Nejedná se o žádné veledílo, ale svým způsobem je to velmi příjemný a a místy také zábavný film (pizza, holení, hulení, ..). Nesmím také zapomenout na super kameru ... za mě 7,5/10=75%. ()

Doncek odpad!

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané, totální kravina, která má asi poukázat na něco nebo snad šokovat. Opak je pravdou, stupidita. ()

jendamaty 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2014. Rozporuplný, ale za mě docela příjemně ubíhající a zábavný film, který povznáší hlavně výkon hlavní představitelky a sympatický sestřičkář. Moc mi tam neseděla ta linka se stmelováním rodiny, v kombinaci s hrdinčinnou drňáckou a rebelskou povahou mi to jaksi neladilo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nemecká produkcia ma vždy vie niečím prekvapiť. Tak ako ma Liečiteľ prekvapil svojou monumentálnosťou, tak ma Vlhké miesta prekvapili svojou priamočiarosťou, ale bohužiaľ aj nevkusom. Každé priame zobrazenie určitej postavy by sa malo robiť s vkusom a v rámci istých medzí, tu to už podľa môjho názoru dosť tvorcovia prepískli a ja som po skončení filmu skôr rozmýšľal nad situáciou, kedy si dve dievčatá vymenili medzi sebou krvavé tampóny, ako nad samotným námetom a pointou filmu. Tým pádom tu niečo nesedí a preto u mňa ťažký podpriemer. 35 % ()

Kaitiffa 

všechny recenze uživatele

Niektoré tu prečítané komentáre sú: nudnejšie, nechutnejšie, trápnejšie, dementnejšie a primitívnejšie ako ich autori hodnotia tento film. Snažím sa to brať ale veľmi optimisticky a dúfať, že sa tu prejavila iba vzorka určitej, tej menej vydarenej, časti diváckej populácie, ktorá sa ide posrať od znechutenia pri pohľade na pľuzgierik a zacítení malého prdu. A práve pre tieto pipiny a ich pätolízačov napísala Charlotte Roche svoju knihu a pre týchto ľudí sa prestala holiť, nech sa môže smiať na ich vykrivených ksichtoch. Takže, keď som sa dozvedela, že sa podľa jej knihy natočil film, tak som od šťastia ťahala za sebou vlhkú čiaru asi týždeň a hrnula sa naň. Po premietaní som v kine chcela demonštrovať svoje nadšenie na hajzloch a vytrieť ich frndou, ale na moju smolu boli čisté a voňalo to tam ako by som bola v Sephore. Na moju vlastnú revanš by som teda tým pipinám a ich pätolízačom bez najmenšej známky pubického ochlpenia dala poriadne nasiaknutý o veľkosti "super plus" zakrvavený tampón do bagety. ()

JoeSO 

všechny recenze uživatele

Některé pasáže filmu byly dost šokující a mnohdy i nepochopitelné. Ale dost jsme se nasmáli a hlavně udivovali, co se v tom filmu děje. Ale jinak nic moc. ()

linger 

všechny recenze uživatele

Uvodne titulky nalakaju divaka akoby na uplne iny film - spojenie hudby, jazdy na skejte naboso, stokarskych verejnych hajzlov a animacie o bakterialnych priserkach slubuju zabavny film, ktory sa berie s rezervou, opak je vsak pravdou. Vedela som co mozem ocakavat - o knihe pocul asi kazdy, rovnako o tom, ze je plna nechutnosti suvisiacich so zenskou ne/hygienou. S tym by som sa vedela zmierit, napokon tento fakt nalakal vacsinu ludi do kin. Hlavna "hrdinka" je vsak hroozne nesympaticky, protivny a rozmaznany fracek a vo svojich 18tich rokoch pokusa "zjednotit" svojich rozvedenych rodicov pri svojej nemocnicnej posteli. Tato myslienka by mohla byt snad aj dojemna, v rodinnom americkom filme 30 rokov starom s hlavnou postavou vo veku 8 rokov, ktorej najlepsi kamarat je pes, najlepsie bernardin. Emocionalno - psychologickou analyzou spomienok sa dozvedame, ze Helen mala tazke detstvo s vadnou matkou a otcom. Moze byt v tomto pripade natieranie sa menstruacnou krvou ci zvyskami vyoperovanych hemeroidov ta spravna terapia? Nie - ta zenska je proste na hlavu. Okrem sebaposkodzovania, vyjedania soplov, vytierania spinavych zachodovych dosiek vaginou a inych hobby je aj drza (tj. "rebeluje"). Jej rodkaci, hoci maju kryty bazen v dome, to s vychovou zjavne nezvladli. Co mi pripomina stary vtip: "Mama vola na otca: "Pod sa pozriet, nas syn je sadomasochista, co s tym urobime?" Otec: "No, mlatit ho asi nema cenu...". Najvacsi WTF moment je koniec, kedy hanblivy blondavy osetrovatel z nemocnice opusti svoju peknu priatelku nemocnicnu sestru, aby sa dal dokopy s tymto. Preco??? Takze, hrba nesympatickych postav, chaba myslienka, tazko uveritelny zaver. Sense? This makes none. ()

carlos.s 

všechny recenze uživatele

Od kdy se pouští porno do kina? Nechápu. Každopádně tenhle film je jedna velká zvrácenost a nechutnost. Ať už jde o čtyry honimíry masturbujícími nad jednou pizzou, vystříknutí prasklých hemeroidů do obličeje doktora a nebo spousty jiných podobných scén, kterými se ve filmu nešetří. ()

ZetDaElO 

všechny recenze uživatele

Chcieť sfilmovať podobnú knihu je ako dabovať české filmy do slovenčiny - nejako to nemá zmysel. Film sa snaží byť za každú cenu poburujúci, ale keď sa divák prehryzie množstvom tekutín vychádzajúcich zo všetkých ľudských otvorov, zistí, že vlastne ide o veľmi podpriemerný príbeh jednej psychicky nevyrovnanej pubertiačky. Naškodu je, že scenár takmer v plnej miere kopíruje predlohu, aj keď iba okrajovo dáva priestor avokádu, ktoré je vyobrazené aj na titulke knihy a pre hrdinku dôležité. Uchopiť príbeh iným spôsobom, možno viac depresívnym, bolo by aj hodnotenie úplne inde. Pretože snahu tvorcov o zaujímavé remeselné spracovanie sa rozhodne poprieť nedá. 4/10 ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Film by se pravděpodobně líbil učiteli malířství ze seriálu Six feet under, protože ten zastával teorii, že dobrý obraz je ten, ze kterého se mu chce zvracet. U filmu jsem měla chuť zvracet v podstatě pořád. Jakási dějová linie, nástřel jakéhosi sociálního tématu, to nebylo špatné. Ale samotný fakt, že cáklí rodiče málokdy vychovají psychicky vyrovnané jedince, je k ničemu, když se na něj nenabalí dobré zpracování. O tom, jaké bylo toto zpracování, je možné vést diskuzi, v mém případě se spojuje pouze s dávením a záchodovou mísou, kterou to celé začalo. A tam jsem to také na konci spláchla a budu ráda, když to odpluje, nejlépe do čističky odpadních vod. :-) ()

Crejdl odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nemám silný žaludek, ale u tohodle filmu vám rozhodně nedoporučuji jíst a vlastně jej nedoporučuji ani na lačno. Po prvních minutách jsem si říkal že už ten humus musí skončit, ale nevydržel jsem a tenhle nechutný brak vypnul. Vrchol hnusu hodnotím velice negativně a nedoporučuji ani zapínat. ()

Reklama

Reklama