Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Recenze (152)

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Tam, kde je Nymfomanka vzrušující, je tahle bláznivá holka pouze nechutná. Film o divné holce se zvláštním zraněním, hloupým výrazem, arogantním přístupem a oprsklou matkou. Celkem vzato ubohá romance o úchylačce a zprvu normálním, na konci beznadějně hloupém lapiduchovi. ()

io. 

všechny recenze uživatele

Podle toho, jak byl film prezentován, jsem očekával trochu erotiky. Jde ale víc o surové ztvárnění části života mladé divy, která to v hlavě nejspíš nemá úplně v pořádku. Nicméně až na to, že jsem se místy málem pozvracel (scéna na odporných veřejných záchodech) mě film docela bavil, má to děj i nějaký smysl... V poslední době dělají němci docela koukatelné filmy, tohle je jeden z nich, pokud ovšem nemáte vyloženě slabý žaludek. ()

kekebreke 

všechny recenze uživatele

Pubescenti mají někdy opravdu "ulítlé" nápady. Tady si ale myslím, že je to vyšroubované uměle do extrému. Rozpolcenost rodinných vztahů se dá vyjádřit umírněněji a reálněji. Celkově to na mne působí nudně, nezajímavě a dost nechutně. Jedna hvězda za pěkná prsa Carly, jinak totálně zabitý čas, který jsem měl raději trávit ošetřením svých vlastních hemoroidů dubovou mastí. ()

kinoholik 

všechny recenze uživatele

naprostý úlet, tohle se nedá k ničemu přirovnat., někomu to nemusí vůbec připadat vtipné. možná to ani není vtipné, přesto se lze nasmát. ()

niobisoft 

všechny recenze uživatele

Schizofrenní film, průstřihy na vysvětlení submisivity otce a naprosté úchylnosti její matky by tam tak ukazovány nemusely, je jich tam jednoduše moc, je to zbytečné. Stejně mi tak přijde jako naprosto zbytečný "poslední" akt Helen v nemocnici před jejím propuštění. Chápu, že by byla ráda mít oba rodiče pospolu, ale sebetrýzněním to nikdy nevyjde. Nehledě na to, že v normálním světě by ji poslali rovnou do blázince, doktoři nejsou tak dementní a patetičtí, jak je ukazováno. Prasklý steh a úmyslné ublížení si na zdraví poznám i já a to nejsem žádný doktor. Za mě dvě hvězdy, hlavně za výkon Carly, ta mě snad jako jediná na filmu fakt bavila, hlavně ten její nadhled a patos na svět a jeho struktury. ()

Dodge-I 

všechny recenze uživatele

Laskave ponauceni, co vsechno se nedela, ale kdyz to chcete zkusit - tak jake jsou moznosti. Chce to jen se "kousnout" a ustat zaludek i hlavu a pak uz cekat na nasledky.Ladislav Klima by mozna zatleskal... Srdecne pozdravy Helen ;-) ()

Reklama

Reklama