Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší kamarádky Olivia, Andrea, Emma, Mia a Stephanie spolu žijí v legovém městečku a zažívají veselá dobrodružství. Dokud si navzájem pomáhají, poradí si s každým problémem... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezaujímavá stupídnosť, znovu vysielaná reláciou Minimax - k tomu priraďme na svoje pomery už dosť zastaranú animáciu a klišéovité otrepané príbehy, ktoré nám oboznamujú nesympatické dievčence. Na rad sa dostane aj komerčná pop hudba, takže si na svoje prídu aj fanúšikovia Hanny Montahny a podobných spodín. Cieľovou skupinou je dievčenské publikum a Minimax (ale aj iné hnusy) k nám prišiel už aj s väčšími podivnosťami, takže tá silnejšia hviezda je na dobrej strane. ()

Palvinie odpad!

všechny recenze uživatele

V jednom malém městečku z lega žijí paterčata s rozdílnou barvou očí a vlasů. Jsou to holky nesmírně otravné, náladové a s velmi špatným módním vkusem. Dokáží stavět domy, léčit a cvičit zvířata, vytvářet plakáty, zpívat, tancovat jako po trojité dávce extáze a unudit člověka k smrti. ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tady režiséra příliš nezajímá, jestli se to na ČSFD líbí dospělým a nebo ne... To je prostě film určený pro děti 3-9 a ty to baví a to je jediný co potřebuje. 20% ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

5,5/10 - vzhľadom na cieľovku. Budem úprimný, to o čo sa seriál snaží a čo mal za cieľ spraviť urobil naozaj dobre, stačí prvý krát seriál vidieť ako menší alebo ho nebrať tak vážne a zapáči sa vám (ja som niečo s oboch) dej nič extra ale spracovanie priateľstva postáv a neskorší vývoj jednej pôvodne zápornej postavy vyzerá naozaj realisticky a dokonca lepšie ako v remaku ktorý na IMDB dostal 70%. Vzhľadom na kvalitu celého seriálu nemôžem dať viac bodov ale deťom sa to bude určite páčiť. ()

Aileena 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k připomínce, že seriál je určen především pro děti a těm se líbí. Jak by to asi dopadlo, kdyby děti hodnotili filmy pro dospělé? A upřímně jsem viděla i mnohem horší dětské pořady... ()

Reklama

Reklama