Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Homerking 

všechny recenze uživatele

Tři týpci Adam, Dave a Doofer jsou vyhozeni ze studentského spolku kvůli obvinění z krádeže peněz které bratrstvo šetřilo na velkou párty, vědí že existuje VHS kazeta která může dokázat že peníze neukradli, aby jí získali musí se přestrojit za studentky a infiltrovat se do bratrstva, vše ale nepůjde podle jejich plánů. Skvělá ujetá komedie která se mi před časy dávno minulými líbila mnohem víc než legendární Prcičky, moře luxusních hlášek, vtipných scének a bizarního humoru, kdo mě bavil zdaleka nejvíc byl Doofer alias Roberta. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Hobo Humpin' Slobo Babe 2. She's About a Mover 3. Beautiful Morning 4. Ladies Night 5. Use It Before You Lose It 6. My Bad Luck 7. Girl, You'll Be A Woman Soon 8. Insects Are All Around Us 9. My Best Friend's Girl 10. Good Girls Don't 11. Sugar Sugar 12. Get Out Of My Way ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to bolo v poho. Jasný otrepaný scenár s romantickou zápletkou, ale niektoré jokes boli celkom na zasmiatie. O hereckých výkonoch tu hovoriť myslím ani nemusíme, ale výber hercov na túto uletenú cvokovinu celkom ušiel. A tie prdelky z druhej grupy tiež stoja za pozornosť. Takže celkom milá uletená komédia. 55%. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

A v anketě převkvapení roku.....se absolutně neumístil tenhle film. Totální tuctovka, jednorázovka. Čitelná, často trapná, přesto zkousnutelná. Jako každej neandrtálec namíchá Cuba Libre, tak asi tak složitý je natočit teenage komedii tohoto typu. Až nebudu mít zase v pondělí před půlnocí co dělat, budu muset být doma a nikdo nebude poblíž, nejspíš budu za tenhle film rád, jinak těžko. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

"Aaaaau, moje kou....vagína, ona mě kopla do vagíny" Překvapivě to nebylo až tak hrozný, jak mi kámoši říkali. Jasně, že to není na Oskary, ale já po sobotní kalbě neměl nejmenší chuť u nějakýho filmu přemejšlet, ale mnojem lepší byla nějaká ujetost, u který si odpočinu. A tohle byl pro mě v rámci mikrožánru "teenage komedie" takovej příjemnej standard,. Přestože to nemělo třeba takovou svěžest Prciček nebo Road Tripu, taky to bylo výrazně stupidnější a dost průhledný, tak na druhou stranu jsem se u toho hned několikrát zasmál a uteklo to rychle. Nejlepší scény se tu točej hlavně kolem postavy, kterou hrál Harland Williams, ale výborný byly i ty členky "dog". Pokud vám vadí se zasmát u scény, kde se 2 chlapi převlečený za ženský v bitce mlátěj dildama ve stylu Star Wars, tak si to radši ani nepouštějte. :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Odhalené vnady Melissy Sagemiller, která hrála dívku Leah, nejsou její. Byla použita dublérka. (KdG)
  • Michael Rosenbaum nosil paruku v průběhu celého filmu, neboť jeho role v televizním seriálu "Smallville" (2001) vyžadovala, aby měl hlavu stále oholenou. On vyžadoval, že když má nosit paruku, tak jen nějakou špatnou, a proto má jako Adam takové divné vlasy. (c.tucker)
  • Absolventi KOK (jako Daveův otec, John Kloss a další) byli všichni členové bratrstva ve filmu Zvěřinec časopisu National Lampoon (1978). Proto je zde také cameo Johna Vernona - nemocný stařík na křesle ošetřovaný Adamem, možná lépe známý jako děkan Wormer ze Zvěřince. (c.tucker)

Reklama

Reklama