Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Recenze (111)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $10,200,032Tržby Celosvetovo $12,517,488 ║ Ďalšia zbytočná a fádna hlušina, bez štipky dobrého humoru. /15%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mothersbaugh: 1. Hobo Humpin' Slobo Babe 2. She's About a Mover 3. Beautiful Morning 4. Ladies Night 5. Use It Before You Lose It 6. My Bad Luck 7. Girl, You'll Be A Woman Soon 8. Insects Are All Around Us 9. My Best Friend's Girl 10. Good Girls Don't 11. Sugar Sugar 12. Get Out Of My Way ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Náhodou som sa vracal z... z knižnice a úplnou náhodou som v izbe našiel spadnutý reproduktor a tak som náhodou našiel videokameru, z ktorej vychádzal kábel. Keď som ho, samozrejme úplnou náhodou, sledoval, našiel som v skrini odomknutú truhlicu, v ktorej bol videorekordér. Samozrejme to bolo súkromné vlastníctvo, ale bol zapnutý a tak...“ Tínedžerská bláznivá komédia, u nás bežiaca pod názvom DÁMY ALEBO NEDÁ MI? ma zaskočila tak príjemne, ako kedysi GEORGE, KRÁĽ DŽUNGLE, TAKMER HRDINOVIA alebo NEKECAJ A PÁDLUJ!. Nie sú to vyložene dobré filmy (bodaj by s takými scenármi, rozpočtami, ambíciami a hercami boli). Ale hoci som si k nim sadal s otrávením, čo za koninu zasa uvidím, už prvé minúty ma príjemne prekvapili. DÁMY ALEBO NEDÁ MI?je mix "prezliekacej komédie" (NIEKTO TO RÁD HORÚCE, AGENT V SUKNI, MRS. DOUBTFIRE – OTEC V SUKNI, SUPERMAN) a "štipľavej mládežníckej komédie" (séria PRCI, PRCI, PRCIČKY). Niekoľkokrát som sa takmer prevrátil dozadu (retrospektívna pasáž s do izby sa vracajúcim opitým ústredným hrdinom), zaskočila ma konkrétna scéna (súboj, odďaľujúci sex), šokoval ma sekundový záber na penis či fajn dialóg. Časom prišla stagnácia (najmä v druhej polovičke, ale aj v nej sa našli svetlé miesta - futbal), ale celkovo príjemné prekvapenie. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá komedie, o trojici studentů, kteří se na chvíli vydávají za holky...O proti většině šíleností, které jsme zvyklí pod škatulkou "teenagerská komedie" výdat v kinech apod. je tohle víceméně hodně kultivovaná záležitost. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to bolo v poho. Jasný otrepaný scenár s romantickou zápletkou, ale niektoré jokes boli celkom na zasmiatie. O hereckých výkonoch tu hovoriť myslím ani nemusíme, ale výber hercov na túto uletenú cvokovinu celkom ušiel. A tie prdelky z druhej grupy tiež stoja za pozornosť. Takže celkom milá uletená komédia. 55%. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Trochu úchylárna, ve které samozřejmě nemůže chybět ukázka poprsí, kterých už mám plné zuby, ve filmech samozřejmě... :D jinak je to prostě normální komedie ze středoškolského prostředí amerických kampusů. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Poznáte frázu, že je to tak zlé až sa to stane dobré? To je presne tento film. Začal som to sledovať s myšlienkami, že to nebude stáť za nič, ale myslím, že nakoniec tam bolo pár dobrých myšlienok a scénok, ktoré ma pobavili. Povedzte mi, v ktorom filme ste videli šerm s vibrátormi? Ale napriek tomu, že som sa miestami pobavil, toto rozhodne nie je dobrý film. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Studenstký humor patřil vždy k pořádným studentům. Některým zůstal i v dalším životě, z jiných se vytratil. Převlédknout se za dámy, a dělat si legraci z jiných, to patří mezi běžný studentský humor. Jen musí takový student na to mít. A lépe je ve třech, než sám. Sám se člověk tolik nezasměje, sám se nemá s kým podělit o to či ono. A proto studentský humor je třeba prožívat v partě, jinak to není ono. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Priblblá zápletka, menej nechutností ako iné teenagerské komédie, niekoľko vydarených vtipov, trochu trápnosti, svižnosť. Asi sa na to už druhýkrát nepozriem, ale prvýkrát som sa slušne bavil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela vtipné ale jinak slabota. Myslím si, že se z tématu mužů prevlečených za ženy se dalo vyždímat více, jen by to chtělo schopnějšího režiséra a nápaditější scénář. Je vidět, že klasika "Někdo to rád horké" je prostě nepřekonatelná. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Obvyklá komedie pro chlapce puberťáky nebo ty s poškozeným mozkem, kteří mají rádi záchodový humor a sexuální vtípky. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

V podstatě úchylárna, ale koukat se na to dá. Dokonce jsem se i párkrát zachechtala. A Michael Rosenbaum byl jako blondýnka docela sexy :-) taky oceňuju český distribuční název - asi poprvé v životě! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie s několika vydařenými fórky (hvězdněválečnej souboj s obřími robertky místo světelných mečů; ultranadrženej, jinak zcela nechutnej puberťák; story jak jsem objevil videokameru a vůbec role Harlanda Williamse celkově; propadání Michaela Rosenbauma své nové identitě; "ty jsi tak štíhlá" v závěrečných titulcích atd.) Kromě toho má film dva parádní momenty, které mají co říci a nejsou jen prvoplánovitými fórky - 1) když Michael Rosenbaum vtrhne do domu a seřve přítomné dívky, proč si to (chování kluků) sakra nechají líbit (+ jeho reakce na pořvávání kluků) a 2) a hláška "šéfky" DOG o tom, že si myslela, že by to s holkou mohlo klapnout, tedy ukázání, že existujou lidi, kteří prostě hledají štestí/lásku/vztah atd. bez ohledu na pohlaví, tedy, že ne každý se homosexuálem/lesbou rodí, ale někdo to tak prostě chce sám, více mu to vyhovuje, nebo je to to nejlepší řešení vzhledem k okolnostem. A holky z DOG (včetně tří převlečených vetřelců) jsou parádní!!!!!!!!! Klasickou americkou romantickou zápletku je tak třeba brát jen za nutné a přežitelné zlo v jinak docela obstojné komedii. A navíc s mou oblíbenou Heather Matarazzo. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další jedna z těch komedií, kde se někdo převlíká za někoho, nejlépe za opačné pohlaví. No a tohle je vrchol trapnosti nade vše. A toto celkem začínalo slibně, protože porstředí spolků na školách v USA, jsou vždy skvělá a je jasné, že o zábavu je postaráno. V tomto případě ne! Jedná se o totální vykrádačku všech komedií na podobné téma. Minimální množství vtipných scén, žádné hlášky. Prostě nic!!! Trošku mi vadil i hlavní motiv, proč se ti (idioti) hlavní hrdinové převlékli za studentky. Vyvrcholením všeho je debilní konec u které si jen říkáte, že jste radši nešli koukat třeba na tu blbost Ordinaci v zahradě! A ti hlavní tři (idioti) postavy? Největší nesympaťáci, co jsem mohl v komedii vidět a jejich výkony taky hnus + příšerný český název filmu. Ubohost těch nevětších možných mír! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie. Tím jsem asi řekl dost. Ze začátku to působí jako spíš jedna z těch trapnějších, ale pak se mi ta jejich hra na holky začala líbit a začal jsem se docela dost smát. Ve výsledku jsem dost spokojený.¨ ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Mě se to nezdálo zas tak hrozný. Docela se mi to líbilo, ale pořád je to jen ten průměr. S hercema jsem spokojená. Ze začátku se mi to taky moc nezdálo, ale postupně jsem tomu začala přicházet na chuť. ()

Reklama

Reklama