Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po skončení 2. světové války a ztrátě Stevea Rogerse, známého jako Captain America, je agentka Peggy Carter uklizena mimo terén, kde vykonává nudnou kancelářskou práci za šovinistických poznámek svého nového nadřízeného. To se však změní poté, co Peggy přijme misi, na kterou by si nikdo z jejích kolegů samostatně netroufl. (Psema)

(více)

Recenze (74)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ochutnávka před Winter Soldierem, a taky zkouška, jestli si podceňovaná ranařka Peggy Carter (bez -ová samozřejmě, když je to tak očividně emanovsko-cipovsky-ejsovité) najde dost diváků, aby to Marvelu a spol. stálo za investice do jejího vlastního seriálu. Příběhově nic moc, ale má to atmosféru, a Ms. Hayley is Well At being agent Carter. SHIELD jede;) 70% a až seriál bude, dám mu šanci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

veľmi podarené, dobrá akcia a dokonca aj to pobaví, krátke nádstavby k S.H.I.E.L.Du zatiaľ bodujú /80%/ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší z Marveláckých kraťasů. Hayley je kočka a umí i uvěřitelně mlátit lidi, navíc finální povýšení určitě bude hrát v druhém Capovi nějákou roli. No a těch cameo šťeků je tam na tak malém prostoru opravdu dost. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Miloučký One-Shot, který ukázal, že Peggy na to má. A tak jsme se do dvou let dočkali jejího samostatného seriálu. Go Peg Go! ;) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Marvel ví, jak na to. To už víme 5 let. A komu dát prostor tentokrát než postavě/herečce, kterou si fanoušci oblíbili a na stříbrné plátno se už s největší pravděpodobnosti v hlavní roli neukáže. Ano je to už v názvu, agentce Carterové! Ta se musí vypořádat s Capovo smrtí a čeká jí taková menší utajená mise. Určitě shlídněte...70% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Peggy Carterová v podání Hayley Atwell je přímo skvělá, a bonbonek v podobě kraťasu s výbornou dobovou atmosférou si jednoznačně zasloužila. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Už i ty kraťasy od Marvela nabírají na obrátkách. Akce výborná, na výpravě se v téhle svižné desetiminutovce také nešetří a Hayley Atwell bych chtěl mít doma. Filmům to žádnou ostudu rozhodně nedělá, naopak se jim sympaticky přibližuje. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Snad se to celé (one shoty) časem dostane do takového stavu, kdy to nejlepší na celém kraťasu nebudou odkazy a vtípky s hostujícími herci. Jinak hodně fajn akční jednohubka. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pokus o dobovku, ve které zdání doby poválečné tvoří hlavně oděv zúčastněných a ostatní věci snažící se dotvořit patřičnou atmosféru jsou trochu křečovité a působí poněkud nepatřičně, stejně jako akce, aneb kterak průměrná (byť cvičená žena) dokáže prokopnout dobře rostlého chlapa sklem. Ehm. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený kraťas. Na marvelovské poměry dost dlouhé. Pegy Carter ukazuje, že není žádné ořezávátko a umí se s Hydrou pěkně poprat.. :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Kapitán Amerika je u ledu. A co jeho energická bejvalka? Vydařený kraťas, který odpovídá na nejednu zásadní otázku, nechybí mu napětí, akce, humor, pointa, typický skvělý dovětek a pro filmový Marvel universum podstatná informace, která může klidně posloužit jako odrazový můstek pro některý z dalších filmů. To všechno nacpáno do 15 minut a s výbornou Hayley Atwellovou v každém záběru. Super. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Tak o tomhle jsem čekal že bude Agent Carter a ono ne...škoda, Peggy se pouští do vlastní akce, blíží se vznik SHIELDU. Hayley má obrovský talent a hezky se na ní kouká. Určitě jeden z nejlepších one shotů. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalšie z výborných Marvelovských One Shotov. Celkom by ma potešilo sledovať dobrodružstvá agentky Carterovej v nejakom samostatnom filme. Atwellová je naozaj výborná. Plus sa D´Espositovi podarilo načrtnúť skvelú atmosféru časoch dávno minulých. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Pro mě druhý nejlepší One-Shot (lepší je jen All Hail the King). Peggy jsem si oblíbil už v Capovi a jsem rád, že tím její příběh neskončil. Tenhle One-Shot je o dost propracovanější než předchozí a jedná se o velmi příjemně strávených 15 minut. Už se těším na seriál. 90 % P.S. Nezapomeňte na titulkovou scénu. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné retro, které se nejenom váže ke světu Avengerů, ale zároveň také dokumentuje počátky bikin :-) Kdyby byl v tomto duchu natočen celý film, tak bych dal klidně i pět. Snad vznikne ten seriál, který tu byl kdysi v novinkách avizován. ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Dostane agentka Carterová vlastní seriál?

Dostane agentka Carterová vlastní seriál?

21.09.2013

Na sequel Captain America: The Winter Soldier, který má premiéru 4. dubna 2014, se těšíme, proč by ne. Jen jeden fakt nás na něm rozesmutňuje – že se kvůli propasti času nemůže vrátit agentka Peggy… (více)

Reklama

Reklama