Reklama

Reklama

Adonis Johnson nikdy nepoznal svého slavného otce, světového šampióna v těžké váze Apolla Creeda, který zemřel ještě před jeho narozením. Přesto však svůj původ nezapře a box má v krvi, takže ho to stále tahá do Philadelphie, města, kde se odehrál legendární souboj Apollo Creed vs. Rocky Balboa. Adonis Rockyho vyhledá a požádá ho, aby se stal jeho trenérem. Rocky zpočátku odmítá, protože ring je pro něho už jen minulost, ale postupně v Adonisovi objevuje sílu a odhodlání jeho otce Apolla, bývalého rivala a blízkého přítele. A tak nakonec souhlasí, že se mladého boxera ujme, i když sám bojuje s o mnoho nebezpečnějším soupeřem. Adonis je pod Rockyho vedením na nejlepší cestě získat svůj vlastní titul, ale má kromě talentu i srdce pravého bojovníka? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Z natáčení  - Sylvester Stallone, Irwin Winkler, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Tessa Thompson
Z natáčení - Sylvester Stallone (producent), Irwin Winkler (producent), Ryan Coogler (režisér), Michael B. Jordan (herec), Tessa Thompson (herečka)
D: angličtina T: čeština
03:05

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Bezstarostná jízda dostane moderní reboot

Bezstarostná jízda dostane moderní reboot

02.12.2022

Tak o tohle si asi žádný z diváků neříkal. Legendární americký snímek Bezstarostná jízda herce a debutujícího režiséra Dennise Hoppera z roku 1969 má dostat novodobý reboot. Konsorcium vlastníků práv… (více)

Rocky se dočká dalšího spin-offu

Rocky se dočká dalšího spin-offu

29.07.2022

Boxerská franšíza kolem Rockyho se rozroste. Po Creedovi se totiž vlastního filmu oficiálně dočká také Rockyho nemesis Drago. Scénář ke snímku od studia MGM chystá Robert Lawton (Crave), který mimo… (více)

Trojka Creeda našla záporáka

Trojka Creeda našla záporáka

03.06.2021

O třetím Creedovi jsme doteď věděli pouze to, že se před kameru vrátí Michael B. Jordan, který si zároveň poprvé v životě stoupne i za ni na pozici režiséra, ale že se naopak už do série nevrátí jeho… (více)

Reklama

Reklama