Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kritická talk show o umění a kultuře je postavená na čtyřech svébytných osobnostech moderátorů, z nichž každý představuje osobitý přístup k tématům i k hostům. Ve čtyřech večerech nabídnou čtyři různé pohledy na kulturní dění kolem nás i reflexi české kultury. V každém díle vždy vystoupí dva až tři hosté, které spojí jedno vybrané ústřední téma, událost, fenomén nebo kauza. Hosté jsou zváni tak, aby reprezentovali různé generace i názorovou pestrost; jsou mezi nimi umělci, novináři, teoretici, překladatelé, vydavatelé, ale i sociologové, psychologové či historici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Peabody 

všechny recenze uživatele

Tak kritickou talk show jsem neviděl, spíše takové povídání a místy moderátorské tápání, doprovázené až nepříjemnou pražštinou pana Buriana, která mne u hudebníka až zaráží. Ale třeba jsem měl smůlu na díl, nicméně ve mně nevyvolal chuť vidět další ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Kvalita kolísavá, odvislá od témat, moderátorů a hostů. Ale pořad tohoto formátu mi vyloženě na ČT chyběl a je občas balzám slyšet, že každej v tv neřeší v diskuzních pořadech jen politiku, ekonomiku nebo selebrity! ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Takových povídání jsme tu měli už hodně, ale kritice se zde meze nekladou. Pan Burian ovšem o daných tématech mnohdy také moc neví a spíše se snaží rozvířit vody debat svých hostů. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

OK tohle je slušnej dokument. Ano, zatím byl teprve první díl (o české komedii), ale rozhodně je potřeba u nás takovej pořad, protože od dob Noci s Andělem tady nic takovýho nebylo. A toto vypadá multižánrově s poměrně odborným obsazením, takže fajn. A kritikou se nešetří... ;) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama