Reklama

Reklama

Bon Jovi: Live

(koncert)
  • Velká Británie Bon Jovi in Concert
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2012, 60 min

Obsahy(1)

Záznam z londýnské BBC Radio Theatre, z 24. 1. 1993. Skupina Bon Jovi je zde kompletně s Richem Samborou. Začíná turné „Because We Can"" a zazní zde slavné hity skupiny It's My Life, Wanted Dead Or Alive, Livin' On A Prayer a několik novinek.
24. 6. 2013 v pražském Edenu zářila kapela Bon Jovi; vrátili se po dvaceti letech, naposledy u nás hráli v roce 1993 na Strahově. Band Bon Jovi má za sebou úspěšnou třicetiletou hudební cestu. V Praze sice tentokrát chyběl Richie Sambora, ale navzdory vytrvalému dešti se jednalo o dobře přijatý koncert.
Zpěvák Jon Bon Jovi se postupem doby začal prosazovat i jako herec. Mezi svými písničkami zareagoval na tragické události 11. září 2001 v New Yorku. Sám říká: „Osobně nemám rád jalovou sentimentalitu ani programové vlastenčení. S Richiem (Samborou) a ostatními kluky v kapele jsme od počátku všude hledali střípky a nacházeli společně krystaly optimismu. Dokonce i pochmurnější písničky jako These Days bereme vyloženě optimisticky. V čemkoliv, co jsme za posledních třicet let nahráli, všude jsme vždycky hledali naději. Album Keep The Faith vzniklo po nepokojích v Los Angeles, Everyday reaguje na další sociální útok. I po takových tragédiích, si uvědomujeme, že nic nekončí, ale všechno pokračuje. Konec by nastal, kdyby lidé ztratili naději na něco lepšího. Procestovali jsme všechny kontinenty kromě obou pólů a všude naše písničky našly posluchače." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Galerie (6)

Reklama

Reklama