Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný magazín pro děti o tom, co je zajímá! (oficiální text distributora)

Recenze (13)

duddek 

všechny recenze uživatele

Skvělá interakce mezi dětmi, zajímavé reportáže, které nestihnou začít nudit, a vše přirozeně a třeba i vtipně. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dvě věci. Wifina nakopala prdel spoustě pořadům samozvaných celebrit kydajících hnůj do našich obýváků prostřednictvím obrazovek. Za to patří harantům pět hvězd. Na druhou stranu ale - děcka mají běhat po hřišti a ne před kamerou. Za to odpad patřící chytrým hlavičkám, které tam ty sviště roubují. Až za pár let měšťáci nebudete vědět, co je to houpačka, asi to nebude špatným softvérem vašich smártfounů. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Příjemný pořad pro děti, režírovaný dětmi, kde se nejen dítě dozví něco nového. Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 60% (3*) | ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Wifina, to jsou obvykle zajímavě (adekvátně věku diváctva samozřejmě) namixované reportáže/rozhovory pevné sestavy dětských průvodců o věcech, které by děti od deseti tak do čtrnácti let (max, spíš to bude míň) mohly zajímat - v každém dílu je něco o hudbě/kultuře, o sportu, o módě, o výpočetní technice a o přírodě/životním prostředí. Jak vidno, je pořad cílený pokud možno na všechny, nejde o žádnou profilovku s užším zaměřením. To je zdařile ospravedlňováno formou, kdy si normální děti přes konferenční videohovor sdělují, co nového zjistily o tom, co je "to jejich". Jako příznivce všeobecného přehledu a informační výměny bych řekl, že je to dobrá volba jak z hlediska možnosti zaujmout, tak i co do informační hodnoty, ale bohužel mám nedostatek testovacích subjektů, takže to může taky být můj omyl:) Pro starší generaci - ano, je to něco jako Vega nebo Magion, ale bez seriálů apod., jsou to jen a pouze reportáže. Vlastně ne, vždycky se hraje klip z hudební oblasti, o které je řeč. Sice třeba o Nirvaně mluvili velmi naivně a význam Smells Like A Teen Spirit se někdo neobtěžoval vůbec hledat, ale vzato kolem a kolem je to pořad o tisíc procent méně závadný než různé časopisy a jejich internetové mutace od Bravo Grilu přes Šťastnou Třináctku až nevím kam (hlavně bez reklam a žvástů o tom, co je cool - nebo pardon, teď už vlatně "suegity suek":P). Je to sympatické, i když mám setrvalý pocit určité mírné trapnosti... ale nevím, jestli bych ho měl, být mi dvanáct, a už vůbec nevím jak bych ten pořad dělal "lépe a jinak". Možná na to přijdu, až mi děti dorostou do adekvátního věku - do té doby nemám důvod Wifinu hanět a řadím ji do červeného. 70% ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Huustýý. Tyhle děcka toho o moderních technologiích vědí víc než já a moderují naprosto přirozeně a s lehkostí. No klobouk dolů. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama