Reklama

Reklama

Riddick: Blindsided

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2013, 6 min

Scénář:

David Twohy

Obsahy(1)

Krátký animovaný film je příběhem o různých tvářích zrady, přemostěním dvou filmů s Riddickem (Vin Diesel). Dějově následuje po snímku Riddick: Kronika Temna (2004) a uvádí nás do nového Riddicka (2013). (Estrellita)

Recenze (54)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit. Svým způsobem jde o naprostou zbytečnost, která ani nemá pomalu co nabídnout, co už bychom neviděli v klasicky hraném filmu. Popravdě mi ani moc nevadilo, že se tam furt kecalo, páč mě to zajímalo víc, než samotná hodně průměrná „komiksová animace“. Na druhou stranu to zas netrvalo moc dlouho, takže jako taková jednohubka se to přežít dá. 40% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a nevydařený animovaný doplněk k Riddickovi. Zatímco půlhodinová Temná hrozba byla celkem dobře koukatelná a přinesla docela zajímavé přemostění mezi jedničkou a dvojkou, tak Blinsided je v tomto ohledu značně zaostávající. Obsah animáku prakticky kopíruje scény z prodloužené verze Riddicka (možná i té klasické, ale tu jsem neviděl) a jestli přináší jednu či dvě nové informace, tak je to hodně. Animace je navíc celkem hnusná a celkově tak tento kraťas nemá prakticky žádnou upotřebitelnou hodnotu pro fanoušky série. Blindsided sice disponuje originálním a fajnovým dabingem původních postav a jako návnada pár měsíců před uvedením filmu mohl třeba i docela fungovat, ale jinak je jeho existence a potřeba ke shlédnutí víceméně zanedbatelná. Hoodně slabé 2*. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dark Fury mělo smysl (a styl) - tohle je naprosto zbytečná polovsuvka (to důležité se děje i ve třetím hraném Riddickovi), která je navíc i docela hnusná, ehm, pardon, vizuálně svébytná;) Tyhle polohýbací comicsy normálně neuznávám - u Watchmenů jsem nicméně udělal výjimku... u Blindsided mě to ale ani nenapadne. Včetně bonusu za to, že Diesel neodflákl ani tenhle pidikousek frančízy jménem Richard B. Riddick a opět brumlá jeho hlášky zcela sám ve své vlastní osobě, je to na 50%. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Přes jednoduchou animaci pěknejch statickejch obrázků bych se přenes, ale zklamalo mě, že sem se nedozvěděl, jak se Lord Marshal Riddick zbavil Nekromantů. Jaká je nejlepší cesta k srdci muže? – Mezi čtvrtým a pátým žebrem. | ► Riddick: Blindsided / titulky ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=KK_mNtuwXG4 Zo šiestych minút sme s toho tri videli vo filme a ďalšie tri (presný stred animáku) moc toho neponúkol. Mali s toho radšej spraviť pol hodinový kraťas ako Dark Fury. Odporúčam predĺženú verziu Riddicka, tam je toho ešte viac ako v tomto nevýraznom kraťasy. 50% - 2* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama