Reklama

Reklama

Příběh začíná během II. světové války v přísně tajné americké vojenské laboratoři. Speciální sérum stokrát znásobí sílu mladíka Steva Rogerse, který se stane "supertajnou lidskou superzbraní" - supervojákem známým jako Kapitán Amerika. Hitler však disponuje zbraní neméně silnou - supermanem "Rudá lebka"... Je 40 let po válce, "Rudá lebka" se však opět objevuje na scéně... (Hamer Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

joker.george 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem se vlastně ani nedostal náhodou. Jednou jsem si takhle hledal informace a videa k Prvnímu Avengerovi a po čase se mi podařilo narazit na tenhle skvost. Byla to hrůza, po které jsem se nového zadaptování dokonce i trochu bál. Naštěstí zbytečně a i díky tomu mám CA:FA radši. Ve filmu za něco stojí pouze doba před zamrznutím, zbytek je děs a hrůza, která bez problému překoná i Elektru. ()

PKD odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle prostě musíte vidět! Kdo neviděl,neuvěří. A kdo viděl,tak nejspíš taky:-))) Elektra s Batmanem a Robinem jsou klenoty ve srovnání s tímto. I když je otázka,zda je tento film v rámci comics univerza vůbec hodnotitelný. Prostě,nefalšované a ryzí Cčko jak vyšité. Jako quilty pleasure ovšem za 3hvězdy. A 300% dávám klerikovi,páč jsem z toho jeho mikro komentu,měl 10min.záchvat smíchu:))) ()

Reklama

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

otrasný paskvil, ale čo som mal čakať od režiséra akým je legendárny brakotvorca pyun. tento "skvost" je ultra lacná blbosť bez zaujímavých akčných scén, plná otrasných nehereckých výkonov a tak stupidného scenára, že to až bolí. snáď jediné pozitivum tejto filmovej perly je celkom slušná maska úhlavného nepriatela red skulla. ()

M.Macho odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně transcendentní zážitek! Hodinu a půl čekání na závěrečný souboj je vyplněný řadou nesmyslných, špatně napsaných a toporně zahraných dialogů. Kde jsou ty doby, kdy blondýny byly zásadně kladné a brunety záporné postavy a bylo jedno, jestli průstřel krvácí a prezidenti chodili učesaní i když byli zdrogování. Kde jsou ty doby, kdy prezidenti dávali levý hák urostlým mladíkům s beretami a bodří hrdinové zlikvidovali bombu tím, že shodí špatně namaskovaného mutanta ze skály. Kdo ty doby hledá - chce vidět Kapitána Ameriku. Nepovedený Wolfenstein s dost špatnou italskou detektivkou a o to horším konspiračním dramatem. Jediné, na co se dalo koukat byly exteriéry - a i ty dokázaly vytvářel pocit napětí, jak je jich pro takový skvost škoda. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tady se nejspíš - stejně jako u pozdější FANTASTIC FOUR z devadesátéhočtvrtého - točilo jen aby nepropadla autorská práva na postavu nebo to tak aspoň vypadá. Jeden z nejstarších a nejslavnějších komiksových superhrdinů by si zasloužil podstatně dražší a lepší biják, ale když se za kamerou sešli dvě béčkařské legendy Menahem Golan (který krátce předtím vyprodukoval úděsného SUPERMANA IV) a Albert Puyn, není se čemu divit. Tedy ne že by neměli na kontě pár koukatelných filmů... No jo, Marvel měl se svými hrdiny až do BLADEA v devadesátémsedmém na stříbrném plátně smůlu a konkrétně CAPTAIN AMERICA se dočkal jen omezeného uvedení do světových kin, ale paradoxně neběžel v kinech amerických. Aspoň je to krásně naivní a úsměvné, plus se tu hned zkraje mučí malý kluk a superhrdina je hned po své první akci odlifrován na půl století k ledu. Jen ta Rudá lebka je rudá pouze chvilku a po zbytek filmu působí jako nějaký zlobivý důchodce. ()

Galerie (22)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama