Reklama

Reklama

Komisař Moulin - Série 4 (1991) (série)


Komisař Moulin: Zombi (S04E04)

(epizoda)
  • Francie Les Zombies

Jeden z příslušníků protidrogového tajného oddělení Zombi je zabit při nebezpečné akci. Pracoval v utajení, a aby se neprozradil, musel si stříknout drogu, ale dávka byla smrtící. Co když to vše nebyla pouhá náhoda? Moulin se nechává přeložit k Zombi, aby vypátral tragickou smrt svého kolegy. (Česká televize)

Recenze (2)

Lapacka 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se na to dnes večer díval, tak to bylo docela akční, Yves Rénier tam měl dobrý převlek. Všiml jsem si, že v tom bytě "Orlů" ve scéně ke konci filmu visel na stěně plakát české skupiny Laura a její tygři, což mě docela pobavilo. Celkově myslím lehký nadprůměr. ()

marcel5 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smrt přítele Moulina, on ví jak to chodí a tak ho to bolí, že se do oddělení Zombi nechává přeložit a nestačí se divit jejich metodám. Nicméně i jeho metody fungují a vlastně náhodou, díky své lidskosti, se díky informátorovi dostává na skutečnou stopu, k mému zklamání je ale vrah jeho přítele nepřímo v oddělení Zombi a nakonec mu vinu dokáže lstí. Nejlepší hláška: "Protidrogový? To jsme my." + Opravdu dobrý převlek Moulina, zapadl mezi ně a podezřelé  - Hrajou si na tajný a že jsou policajti vyřvávají na ulici až to slyší holka za kterou vlastně jdou - Proč na střechu za tou holkou nešel ještě někdo druhý? ()

Reklama

Reklama