Reklama

Reklama

Recenze (9)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj takýmto spôsobom sa dá zbaviť nočnej mori. Veľmi pekne natočené a herecky zahrané. Príbeh s rozuzlením potešil. Príšerka solídne prevedená. Škoda len, že sa nedostavilo väčšej atmosféry, nejaké to gore či aspoň jedna lakačka. Inak veľmi slušné - 65%. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Tak už víme, jakých mladistvích zkušeností má Guilermo Del Toro pokřivenou mysl. Zatím kraťák roku a jeden z nejlepších hororových kraťáků vůbec. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem povedenej kraťas. Celkem se mu povedlo nabudit i nějakou atmosféru, která ale upadá s příchodem monstra. Chápu, že rozpočet asi nebyl nic moc, ale lepší monstrum by si tenhle snímek určitě zasloužil. Vše ale zachraňuje povedenej konec a vyústění celýho filmu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem dle červených čísel solidní hororový snímek, ale dostalo se mi jen průměrného a značně rozpačitého shortu. To monstrum bylo docela povedené (to se musí uznat), ale tím většina kladů končí. Nějak jsem nezaregistroval onu výbornou atmosféru a herecké výkony byli slabinou největší. Navíc jsem očekával alespoň solidní finále, ale to se bohužel nekonalo. Asi jim už na to nezbyl peníz. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rozprávka na dobrú noc, pri ktorej cítiť ( a aj počuť ) burtonovskú atmosféru. Poteší, ak máte napr. podobné ,,milú,, sestričku. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Nebýt té naprosto nehercké holky a přílišného kontrastu mezi hororem (příšerák, koupelná atd.) a pohádkou (vypravěč), tak hodnotím plným počtem. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že ta dívenka šíleně přehrávala a je škoda, že jí v tom nikdo nezabránil (hodně to kazilo dojem). Pohádkový kontrast mi nijak nevadil, ale myslím, že by si to zasloužilo daleko nápaditější děj i pointu. Monstrum bylo zajímavě pořešeno. Existují ale vetší tragédie, takže průměr je adekvátní. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jsem jeden z mála, kterému se tento kraťák moc nelíbil. Na začátku jsem myslel, že jsem na youtube našel něco jiného - úvod totiž vypadal spíše jako nějaká pohádka. Tu malou holku bych okamžitě vyhodil z okna (dobře tak ne, ale ty vlasy bych minimálně ustřihnul!). Atmosféra vcelku zajímavá, ale mě se to zkrátka tak nedotklo jako jiných. Když už u krátkometráže neobjevím strach a napětí, tak alespoň čekám, že velmi rychle uteče a něčím mě zaujme. Bohužel... __40%__ ()

Lucretat 

všechny recenze uživatele

Ta holka mizerně přehrávala, ale jinak se mi to moc líbilo, takové del Torovské věci já rád (btw. jeden z těch obrázků je příšerák z Faunova labyrintu, všimli jste si? :) ()

Reklama

Reklama