Reklama

Reklama

Nazí a vystrašení

(pořad)
  • Česko Nazí a vystrašení: Sám (více)
Ukázka z filmu 4

Obsahy(1)

Jeden muž a jedna žena jsou ponecháni napospas divočině. Nemají jídlo, pití ani oblečení. Podaří se jim přežít v extrémních podmínkách? (TV Prima)

Videa (14)

Ukázka z filmu 4

Recenze (29)

chaometic 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, viděl jsem pár dílů a přijde mi to všechny díly stejné, stejný námět, stejný příběh. Jsou nazí , chtějí rozdělat oheň pak mají hlad a nakonec někoho něco kousne a pak začne pršet. Největší katastrofa je cenzura obrázků a 21 dílů sestříhaných do 45 minut. Takže asi večer zabavý, jinak ne. ()

mira007 odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad vysadit dva nahatý lidi v divočině bez jídla a všeho civilizovaného se dá jistě uchopit hodně zajímavě jako drsná syrová reality show, jenže tahle debilita, která sází hlavně na tu nahotu ( ale protože to je Amerika, tak ji zároveň popírá že neukáže úzkostlivě ani bradavku ) a jinak to nic nemá. Pokud sázet na nahatou show tak radši na pohodičkovou evropskou verzi Adam a Eva, což je taky blbost, ale aspoň se na to hezky kouká. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady nudnejších 'survival' TV reality dokuseriálov, ktoré nič nové, nič originálne neprinášajú. To, že sú nahí - na to si do niekoľkých minút zvyknete a prináša to iba ten jediný efekt, že je pre účastníkov väčší problem zahriať sa - toť všetko. Viac sa kecá do kamery ako je samotnej akcie. A na to, ako sú účastníci skúsení a testovaní, plačkajú do kamery až príliš. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Chytl jsem to náhodou v TV a chvilku se díval. Za 1., když se to jmenuje Nazí a vystrašení, tak nechápu tu cenzuru, kdy je vlastně všechno zakostičkovaný a rozmazaný. Tím pádem to postrádá smysl a mohli tam klidně běhat v tričkách. Tenhle záměr "nahoty" jsem nepobral vůbec. Jinak ten koncept je prostě Survival, kterej už známe jakou dobu a nepřináší nic moc novýho. Krom toho asi taky záleží, kdo zrovna v dané epizodě je - já jsem např. narazil na týpka, kterej furt na všechno nadával, měl hlad atd., ale sám neudělal vůbec nic, zatímco slečna chodila lovit, stavěla vor a vůbec všechno. To bych ho tou mačetou asi sekl do hlavy. A hned by bylo maso k dispozici. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Nahí ľudia musia prežiť 21 dní na opustenom ostrove. Nič originálne, ďalší "survival".......počkať? Povedal som nahí?? Áno naozaj sa v prvých minútach museli "experti na prežitie" vyzliecť DONAHA ešte pred tým, ako vyskočili z člnov. Pričom ani jeden z nich nepoznal vopred toho druhého a obaja si mohli so sebou priniesť len jeden predmet " z domu". Mám rád tieto survivaly, obzvlášť keď ešte k tomu žena, ktorá je celý čas nahá, je sexi! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama