Reklama

Reklama

Nazí a vystrašení

(pořad)
  • Česko Nazí a vystrašení: Sám (více)
Ukázka z filmu 12

Obsahy(1)

Jeden muž a jedna žena jsou ponecháni napospas divočině. Nemají jídlo, pití ani oblečení. Podaří se jim přežít v extrémních podmínkách? (TV Prima)

Videa (14)

Ukázka z filmu 12

Recenze (29)

mira007 odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad vysadit dva nahatý lidi v divočině bez jídla a všeho civilizovaného se dá jistě uchopit hodně zajímavě jako drsná syrová reality show, jenže tahle debilita, která sází hlavně na tu nahotu ( ale protože to je Amerika, tak ji zároveň popírá že neukáže úzkostlivě ani bradavku ) a jinak to nic nemá. Pokud sázet na nahatou show tak radši na pohodičkovou evropskou verzi Adam a Eva, což je taky blbost, ale aspoň se na to hezky kouká. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Cenzurovat v 21. století ženská prsa, ačkoliv chlupatou a tlustou chlapskou prdel ne, s tím mě tvůrci skutečně nasrali! Některým účastnicím bych totiž ty kozy rád zkouknul. Zřejmě by se ale věřící Američané morálně zhnusili u něčeho, co jako kojenci cucali do bezvědomí, tak si do cenzury projektují svojí předstíranou víru v Boha a počestnost. Pro diváka ale není rozdíl pokud mají účastníci tričko, nebo rozmazanou polovinu těla od píči až ke krku. Pořad je to jinak absolutně originální, jen škoda, že ani jeden díl není o přežívání, ale spíše o živoření, protože vybraní lidi jsou kolikrát absolutní kreténi, kteří nezvládnou ani základy, ačkoliv jsou prezentovaní jako totální profíci a sami se za ně rovněž nesoudně považují. Nemluvě o tom, že zásahy produkce musí být častější než je divákovi přiznáno, jelikož účastníci kolikrát 18 dní nic nesežerou a přesto v rámci mezí normálně fungují. Jako tvrdé zrcadlo (ne)schopnostem současného člověka je to dokonalý, příroděžel si každý díl drží svojí šablonu, která postupem času začne nudit. Páreček si zřídí tábor a v něm 21 dní dělá hovno, protože bez bot není mobilní a stejně si nedokáže ani nic ulovit. 70% ()

Reklama

chaometic 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, viděl jsem pár dílů a přijde mi to všechny díly stejné, stejný námět, stejný příběh. Jsou nazí , chtějí rozdělat oheň pak mají hlad a nakonec někoho něco kousne a pak začne pršet. Největší katastrofa je cenzura obrázků a 21 dílů sestříhaných do 45 minut. Takže asi večer zabavý, jinak ne. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv některé dámy byly pohledné, nebudu se tu rozčilovat nad rozostřením obrazu jejich intimních míst jako Zeck, ňadra v to nevyjímaje. Dámy by pak mohly požadovat odostření mužů a to už by, mi mohlo kazit zážitek... :-). I když když, když už točím pořad jak z večerníčku o Človíčkovi, mohlo to být odvážnější. Konec konců si účinkující mohli spíchnout nějakou roušku z listí či dokonce z kůže opice, kterých byla džungle plná - pokud by se jim tedy nějakou zadařilo kilnout. Bear Grylls tvrdí, že v divočině si musíte zajistit jako první tři věci. Suché místo k odpočinku, oheň a vodu. Pak máte šanci přežít, nebo uspět v nějakém survival testu. Bez jídla vydržíte poměrně dlouho, ale bez vody ne. Promrzlí a mokří ztrácíte sílu a oheň nejen zahřeje, ale dodá morální vzpruhu a odhání hmyz a divokou zvěř. Pár, který jsem sledoval začal s ohněm až několikátý den, což se podle mně projevilo na jejich neúspěchu. Každopádně ač se ta tropická džungle zdála plná života (což byla), pro člověka s holým pozadím se ukázala jako vražedný protihráč už jen množstvím hmyzu, který se na nebožáky každou noc vrhal. Překvapilo mně, že hmyzákům nevadil ani kouř u ohně ani tělo pomazané blátem... Holt když je v džungli teplokrevník s hebkou růžovou neosrstěnou kůžičkou, pozvání k hostině se neodmítá. Sám jsem zažil v deltě Dunaje něco podobného. Vzduch hučel miliony komárů a kdo musel ven z moskytiéry, byl ihned napaden žravým hmyzem v celých hejnech... Naštěstí nám se do moskytiéry nedostali a co tam vlétlo bylo nemilosrdně vybito... Spát v tom venku a nahtej... brrrrrr ! Chlaíka taky odvezli po 7 dnech tak ožraného a vyčerpaného, že slyšel v halucinacích hudbu a zpěvy džungle ! Každopádně jako koncept velmi zajímavá záležitost! * * * * ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Nahí ľudia musia prežiť 21 dní na opustenom ostrove. Nič originálne, ďalší "survival".......počkať? Povedal som nahí?? Áno naozaj sa v prvých minútach museli "experti na prežitie" vyzliecť DONAHA ešte pred tým, ako vyskočili z člnov. Pričom ani jeden z nich nepoznal vopred toho druhého a obaja si mohli so sebou priniesť len jeden predmet " z domu". Mám rád tieto survivaly, obzvlášť keď ešte k tomu žena, ktorá je celý čas nahá, je sexi! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama