Reklama

Reklama

Prázdniny

  • Česko Letní láska (více)
Trailer 2

Dvě sestry, jeden okouzlující muž a svatba, na kterou nikdo nezapomene... Taylor prožila o prázdninách v Itálii milostný románek s Rafem. Krásný, opálený mladík s bezva figurou. Svůj pobyt si tam trochu protáhla a pak se vrátila domů. Začínala jí škola a vždy věděla, že je jejím cílem dostudovat. Uběhly tři roky a její sestra Maddie, která se stále s někým rozchází a zase dává dohromady, pro ni má překvapení. Na radu Taylor před delší dobou odjela také do Itálie, kde se léčí ze svého nepovedeného vztahu s Dougem. Teď je to jiné, právě oznámila Taylor, že se bude vdávat. Svého soubence zná sice pár týdnů, ale určitě je to ten pravý. A není to nikdo jiný než Raf. Taylor před sestrou předstírá, že se s ním ani s partou přátel nezná. Jejich tajemství ale neudrží. Taylor s Rafem ale řeknou, že už jeden pro druhého nic neznamená. Není to úplně pravda. Taylor celé tři roky na Rafa vzpomínala a on celé ty roky doufal, že se do Itálie vrátí. Taylor se sice zúčastní rozlučkového večírku, ale odejde z něj, sbalí si věci a odjede na letiště. Maddie si jejího odchodu ani nevšimla. Měla po návratu domů spoustu starostí se svým posledním, bývalým přítelem Dougem. Ten se totiž objevil s předsevzetím, že Maddie získá zpátky. A povedlo se mu to. Ve svatební den, přímo před oltářem se Maddie vyzná ze svých citů i ze svého zmatení. Řekne Rafovi, že si ho nemůže vzít. Vždy zakřiknutá a skromná Taylor sebere všechny síly a ještě v kostele vyzná Rafovi svoji lásku. (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Tak DVD konečně dorazilo. Svěží nenáročné dílko se skvělým výběrem písniček. Dějová linka si na nic nehraje, chtělo by se říct klišé, ale nějak se ty písničky pospojovat musely. Na rozdíl od Mamma Mia zde nevystupují žádné hvězdy a myslím si, že je to na výsledku znát. Protagonisté se evidentně při natáčení bavili a na atmosféře snímku je to vidět. Na Oscara to sice není, ale já se dobře bavil.

Jen mi není jasné, proč tento film nechává české distributory chladnými.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

jajush

Těžko říct. Do české distribuce se nedostal a zrovna dnes vyšlo DVD. Už je na cestě ke mně. Musel jsem ho koupit u Amazonu UK. Třeba to hodnocení otevřou.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Podle traileru to vypadá, že by se zase po dlouhé době mohl zrodit dobrý filmový muzikál. Osobně se těším na mladší sestru Gemmy Arterton Hannah, která též studovala na RADA, ale věnuje se spíše zpěvu. 

Reklama

Reklama