Reklama

Reklama

Hudební masakry

(pořad)
Publicistický / Hudební
Česko, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Internetový pořad produkovaný pod záštitou Stream.cz zabývající se nejen českou hudebních sférou, ale i tou světovou. V pořadu si prostřednictvím moderátora Jaroslava Konáše probereme jednotlivé "Hudební masakry", které na sebe upozornily natolik, že si v něm zasloužily oprávněné místo. (P. J. D.)

Recenze (82)

deLaFere 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo, kdo se nebojí říkat otevřeně své názory v této pokrytecké společnosti, byť jsou sebenepříjemnější. Fandím panu Konášovi, nebýt jeho, spoustu těch rádoby interpretů, kteří "letí" internetem, neznám. ()

cdome.82 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv jsou HM na webu v psané formě super, tak formát, co mají na stream.cz je zlo. Během těch dvou minut pomalu nestačí zaznít ani ona kritizovaná hudba a komentář se omezí na jednu větu.Byť s Jardou v mnoha věcech souhlasím, tak současná klipová forma je peklo. Proto jen *. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

bezzubé šťouchání klackem do hovna aneb kterak zachránit českou hudební scénu v roce 2014 pomocí rozboru tvorby skupiny Hyperkraft... pokrač.: uvádí chlupatý neúnavný šiřitel videí TV Schlager, náhodný generátor úsloví "a to je právě ten masakr", neschopný cokoliv rozumně vyargumentovat. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem byl dost nadšenej, ale s dalšími díly je to stále slabší a slabší, občas Jarda Konáš nemá uplný informace a nějakého interpreta "pošpiní" apod. Myslím, že by se celý koncept měl vrátit k výběru skutečných propadáků, teď se tam takové případy míchají i s průměrnými hudebními folklory. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk si říká, že je možná až nedůstojné střílet na tak snadný terč. Jenže žumpa, kterou Hudební masakry a jejich "moderátor" Jaroslav Konáš bezesporu jsou, si o něco takového říká sama. Jarda si totiž také vybírá snadné terče, navíc si jako bonus dokáže pravidelně sám naběhnout na vidle. Například když kritizuje pořadatele, který si na akci pozval nějakou kapelu. Následuje záběr, kde kapela hraje na pódiu, kolem je spousta lidí a všichni se dobře baví. A navrhne, že by bylo lepší, kdyby pořadatel pozval Lenku Dusilovou. Následuje záběr na jakési vystoupení, kde Lenka svým hláskem v jakési utahané ukolébavce uspává všech 6 přítomných posluchačů... Objektivně je třeba říci, že značná část výtvorů, do kterých pořad tepe, rozhodně nejsou nějaké skvosty, ovšem vybírat si jako terč domácí videa puberťáků, veřejně se jim vysmívat, aby pak armáda oveček nalezla na facebookové profily oněch nešťastníků a spustila tam lynč, na to už musí mít člověk hodně odolný žaludek a nulovou páteř. Občas, aby se neřeklo, se trefí i do některých předlistopadových stálic, jejichž kritika už je asi tak natisíckrát přežvýkaná. A další kategorií jsou umělci, kteří Jaroslava iritují svobodomyslnými politickými názory (ti to schytají samozřejmě nejvíc). Zřejmě měl ty nejlepší učitele z řad normalizačních cenzorů a katů z hudebních časopisů. Navíc, když moderátor, jehož odborná erudice je naprosto nulová, neumí ani zaujmout pozici před kamerou a jeho mluvený projev připomíná třeťáka snažícího se ze sebe vyloudit při zkoušení u tabule vyjmenovaná slova, je to masakr sám o sobě. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Forma nic moc, Jarda bohužel většinu času vypadá dost znuděně a jeho závěrečné gesto mi přijde čím dál trapnější. Obsah ale stojí za to, jakkoli ho všichni odpůrci zábavně osočují, že "sám nic nedokázal, tak co kecá", tak je vidět, že ví, o čem mluví. Některé díly (třeba ten o 5Angels, nebo přifukování proma) jsou vážně skvělé. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

V tomhle pořadu se najde jeden hudbení poklad za druhým, je neuvěřitelný kdo všechno chce dělat hudbu :-D ()

MartinTerran odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Konáš si z mě neznámého důvodu myslí, že se v hudbě vyzná a to ho opravňuje určovat, která hudba je špatná, což je naprostá blbost. Vždy se jedná o subjektivní názor posluchače. Já mu jeho názor neberu, ale když se daný interpret nelíbí tak ať ho neposlouchá a ne, že si z něho bude dělat srandu, říkat že je to debil a že neumí zpívat a že nechápe, že to někdo poslouchá. Já zase nechápu Konáše a taky ho kvůli tomu neurážím, ale hodnota pořadu je nulová a zábavné to taky není, takže nemůžu hodnotit jinak než odpad! Hodnocení: 0/100. ()

Yambo 

všechny recenze uživatele

souhlasím s ostatními, že seriál je pod informační úrovní blogu. To rozpitvání a odůvodnění masakru v psané formě tady naprosto chybí. Jakékoliv hodnocení obsahu je tak necháno na divákovi. Není to dle mého potom už tedy kritika, ale pouhé pouštění čehosi dle autora nevhodného. Na samotný kvalitnější blog potom hází seriál špatné světlo a diváka neznalého blogu odradí. ()

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Pobaví to. Poukáže to na to, čeho všeho jsou zvrácení lidé v tomto zvráceném světě schopni :-)) A ještě více pobaví některé komentáře na pana Konáše jak nic nedokázal atd... Má svůj pořad. Svůj web. Těch lidí je mi líto co píšou tyhle komenty :-) Stejně jako některých hudebních masakrů :-) Na druhou stranu, někdy je ten pořad až zbytečně kritický. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Pravda je taková, že mnoha lidem šlápl na kuří oko. A některým zde také očividně. Takže jen tak dál, neboť někteří lidé skutečně potřebují, aby jim soudné hodnocení bylo předáno třetí stranou. Jelikož nejsou sami soudní a schopni sebereflexe. Jen dál dělej tyto pořady, protože to je to, co tu chybí!! A potrefených hus si nevšímej. Jen ať kejhaj ...!!!! ()

Mira00 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že Konáš je sympaťák, není, ale v Česku je někoho takového třeba, jsme zemí vyhlášeného rádiového bahna, do kterého je třeba rejpat. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Někdy docela zábavný, většinou však závadný pohled kritika na hudební tvorbu nejrůznějších exotů a občas i provařených tváří našeho showbyznysu. ()

Fuksinka 

všechny recenze uživatele

Raději sleduji Masakry na FB, ale nápad udělat z toho pořad na Streamu není špatný. Chápu, že tento formát nedovoluje moc zacházet do hloubky, ale na mě je to přece jenom hodně krátký. ()

ButchCB 

všechny recenze uživatele

já dávám pět hvězd, pořad mě baví a vždy rád shlédnu nový díl, to že se někdy interpreti opakují znamená, že těch masakrů máme v naší vlasti dost a dost. A že to tedy někdy opravdu masakr je! ()

Reklama

Reklama