Reklama

Reklama

Daniel Landa: Jó, ulice!

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 1993, 3 min

Recenze (16)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skinheadských farářů pogujících nad hrobem jsem zatím moc nepotkal, ale to bude tím, že hřbitovy příliš nevyhledávám. A proti klukům z ulice mám zase deficit úplné rodiny, ale to tak moc nevadí, protože k rozpumpování mých nohou do rytmického pohybu tento klípek spolehlivě stačil. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Landova klasika - drsný, příběhový song z ulice. Klip je trošku slabší, ale aspoň je vidět, že Ondřej Vetchý je rozený hrobník (Kolja) :) 7/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Daniel Landa oblečený ako flanďák s nevkusnou ringlou v uchu sa rozkrikuje nad hrobom mladého grázlika. Pouráža jeho rodinu. Rozoženie smútočnú procesiu. Hádže drsné gestá. Zatína päste. Zrazu sa spoza náhrobkov vynorí niekoľko jeho pochybných kamarátov a spoločne sa pustia do primitívneho poga uprostred cintorína. No ja teda neviem čo si o tom myslieť. Vôbec mi to neprišlo vtipné. Jó Landa, Landa s tebov nebola nikdy sranda. ** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Provokatívny videoklip k chytrému a hlavne svižnému songu. Boli časy, keď sa umelci vedeli o svoje vizuálne promo postarať po svojom. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Asi tak tisíckrát lepší a inteligentnější hudba, než všichni Bieberové, Cyrusové a kdo ví kdo ještě dohromady. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Klip plný všelijakých nonkonformních postaviček :) ..."Tak poprvé v životě, našel kamaráda, s ním si nechal na rameno vytetovat hada. Spolu to snad jednou někam dotáhnou, když na těžkejch křižovatkách blbě nezahnou." 76%. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Mladý Landa, Vetchý a Suchánek. Tyhle tři pokupě je nutno vidět. :-) Parádní klip a písnička. Nezapomenutelný song, který nikdy neomrzí a nikdy se nezapomenou slova. 100% ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Postorlíkovský nádech měla první Landova solová deska Valčík, z níž pochází eponymní titulní skladba. Landovi tady pomáhá stará dobrá banda, která spolu studovala na pražské konzervatoři (Suchánek, Vetchý) a společně jančí nad hrobem mladého člověka, který vždy bojoval s nepřízní okolí. Melodické, úderné, s nápadem. Prostě Landa. ()

Reklama

Reklama