Reklama

Reklama

Lucie - Panic

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 1998, 4 min

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Panic" je v poradí piatou skladbou z piateho oficiálneho štúdioveho albumu českej hudobnej skupiny Lucie. Album sa volá "Větší než malé množství lásky". Vyšlo v novembri roku 1998 pod značkou vydavateľstva B&M Music. Autorom hudby a textu ku songu "Panic" je gitarista Robert Kodym. Podujal sa tiež na to, že ho bude spievať. Ja osobne som z toho neni moc nadšený. Omnoho radšej vidím pri mikrofóne Davida Kollera. Video klip natočil skúsený režisér Filip Renč. Ale ani ten klip sa mi veru moc nepáči. Celé mi to nejak nesadlo. ** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kultovka, ktorú si pospevovali aj tí, ktorí to ´´už mali za sebou´´. Proste song, ktorý má niečo do seba. A čo pre tento singel vymyslieť ohľadom videoklipu. A čo takto túto trikovú verziu? ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Nudilové z pražské hudební skupiny Lucie mají na svědomí i záležitost s názvem "Panic". Jako básník často kritizuji, když někdo píše verše bez významu jen pro estetický dojem. U nich tomu bohužel není ani takto a verše jsou tvořeny jen tak, aby se rýmovaly. Rýmy jako panic - za nic nebo třeba láska - sázka - kráska (z jiné písně) jsou rozhodně z těch, které patří do prvního stupně základní školy. Lucie je spíše podprůměrná kapela, samozřejmě v mainstreamu se pohybují ještě daleko horší hudebníci. V tomto případě mě moc nezaujal ani klip, kdy se jedná spíše o takový laciný mišmaš s malou uměleckou hodnotou. Co taky čekat od někoho, jako je Renč, že. ()

Reklama

Reklama