Reklama

Reklama

Mig 21: Vlajky vlají

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Česko, 2004, 3 min

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na tramvaji vlajky vlají, Mír volají, Mír volají." Takhle to dopadá, když se pilot aeroplánu Mig 21 vydává osvobozovat Prahu při pozemní operaci. Nechme ho tedy poležet na šeříku a kritizujme - na můj vkus to bylo trochu černobílé, na Macháčka poměrně málo vtipné a ani ten skvělý trubkový motiv z toho nedokázal udělat nadprůměrnou záležitost. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s tvrdením, že táto skladba patrí medzi to najlepšie, čo kapela Mig 21 vyprodukovala. Natočili ku nej aj pomerne zaujímavý, dobový, čiernobiely video klip. No nedám tomu viac ako dve hviezdičky. Nemôžem. Pretože ústrednou postavou tohoto hudobného projektu je český herec Jiří Macháček. A toho ja teda veru nemusím. Jeho herecké vyjadrovanie považujem za poněkud kostrbaté. No a so spevom je to ešte horšie. Jeho vokálny prejav je mi doslova nepríjemný. Zdá sa mi neprirodzený, silený, afektovaný a miestami až idiotský. Avšak song "Vlajky vlají" sa im celkom podaril. ** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skvelá kombinácia archívnych záberov a príležitostne natočených scén. Celé to síce pôsobí, ako groteska, ale tá to v tej dobe rozhodne nebola. ()

Reklama

Reklama