Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Liz úmyslně vystřelí z pistole, kterou našla doma v podlaze. Pak ji pošle do laboratoře na analýzu, zda s ní nebyl někdy v minulosti spáchán zločin. Red a Liz jsou na stopě čínského nájemného zabijáka Wujinga, který vraždí agenty CIA. Sejdou se s ním a díky počítačovému programu zjistí, že dalším cílem je Henry Chou. Liz se dozvídá, že výsledek balistické expertizy je tajný. Její nadřízený ale může do zprávy nahlédnout. Zjistí, že touto zbraní byla spáchána vražda, v níž hraje roli pracovník vnitřní bezpečnosti. (TV Fanda)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vy Číňanům dešifrujete zprávy CIA?" S nějakými velezradami si Reddington nedělá žádnou hlavu, takže se bude dešifrovat, střílet a zneužívat nikotinových náplastí, což mě na špionském světě baví. Navíc ten pán u monitoru na konci zase vzbudil mou zvědavost a taky mě naštval tím, jak je snadné se mnou manipulovat. Takže pokračujeme. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Když na začátku epizody uříznou ruku chlapovi v autě, potřebovali by daleko delší dobu na to, ruku odříznout nožem, ne jen jeden tah. (veronikajel)

Reklama

Reklama