Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Liz pátrá po muži, který vraždí násilníky. Jmenuje se Hoffman a občas si přivydělává jako pomocný doktor v nemocnicích. Tom oznámí Liz, že odjíždí do Lincolnu, protože mu tam nabídli místo. Uvnitř FBI pokračuje interní vyšetřování s cílem určit, kdo byl Garrickovým informátorem. Red si přes své kontakty zjistí, kdo ho zradil a udal Fitchovi. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Řekni mi jméno, Henry, nebo tě vyvleču ven, hodím tě do kufru, odvezu na Papuu Novou Guineu a tvou hlavu narazím na kůl." Nikdy jsem u sebe nediagnostikoval přehnané sklony k násilí nebo k uplatňování biblického oko za oko, ale přesto s Hoffmanovým slezinu za slezinu, klíční kost za klíční kost a mandibulu za mandibulu naprosto souhlasím. Snad to jen měl dělat legálně jako živnostník, ale nikdo není dokonalý. Ani Reddington, který evidentně neumí odpouštět, ale stejně mě svým srovnávání účtů zaujal. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"...I've run it through the ripple platform to convert FIAT currency into bitcoin..." v roce 2013! Kdyby ty seriály člověk poslouchal dřív, že jo, ale to se můžete tlouct do hlavy jak chcete, čas zpátky nevrátíte :) ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama