Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na silnici v Pensylvánii je nalezen zmatený muž, z něhož se vyklube dvanáct let nezvěstný federální žalobce Hastings. Pro Reddingtona je to potvrzením starého vězeňského mýtu o existenci samozvaného Soudce, který je poslední instancí nevinně odsouzených a napravuje křivdy metodou "oko za oko". Protože se traduje, že vězni své žádosti adresované Soudci nechávají ve vrácených knihách, Elizabeth s Resslerem se zaměří na jedno vězeňské skladiště knih ve Virginii, kde objeví i místnost Soudcova pomocníka, který jim však unikne. Najdou tam však spis bývalého vojáka Rifkina, který má být brzy popraven. (TV Fanda)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Každá kultura má svůj mýtus spravedlnosti. Anděla pomsty, který vykonává odplatu za slabé a nevinné." Já tedy nejsem příliš spokojen s trestním řádem, který dává pachatelům mnohem větší práva než jejich obětem a tak jsem ochoten přimhouřit oko, když se pachatelům jejich nedotknutelnost naruší. Třeba kladivem. Nicméně Anděl pomsty se nesmí mýlit a já jsem si při tom závěrečném Redově proslovu mohl hlavu souhlasem ukývat. Tohle bylo hodně zkrátka ze života, ale přesto si dovolím zapolemizovat o tom, že kdyby Soudce vykonával spravedlnost tímto způsobem, tak by byl nejpozději při třetí akci odhalen, obklíčen a rozstřílen. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oko za oko. Zub za zub. Pri tom ako krásne sa dá v dnešnej dobe vyšmyknúť z rúk spravodlivosti by som takéhoto sudcu uvítal. Avšak kto by kontroloval omylnosť tohto sudcu? ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama