Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Letadlo, které se zřítilo, mělo na palubě uprchlé trestance. Jedním z nich je i Berlin. Policie i armáda celou oblast uzavřou a hledají uprchlé muže. Red je zatčen a uvězněn. Fitch domluví s jedním agentem FBI jeho útěk. Berlin je údajně agentem ruské rozvědky a lidé od Fitche ho najdou. Fitch to oznámí Redovi. Ten okamžitě jede na místo, zastřelí ochranku a setká se s Berlinem. Sváže ho a chce slyšet, co mu udělal tak hrozného, že po něm tak jde. Berlin řekne jen Bejrút 2010... (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Naším spojením jsem z vás všech udělal potenciální cíle." Porcování agentů FBI nebylo špatné a Redův útěk byl naprosto vynikající, ale když jsem Berlinovu totožnost při prvním kontaktu odhalili i já, tak by asi speciální agenti neměli tak snadno skákat na špek. Dále mi vadilo, že epizoda neměla konec, což mě patrně mělo nalákat na sledování další série, od čehož se mě zase pokoušelo odradit to závěrečné slzavé údolí. Mě by zkrátka více uspokojilo, kdyby na závěr efektně chytili nějakého průměrného zloducha, ale říkejte to FBI. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem měla trochu obavy, že byli opomenuti ti zlí Rusové, které USA narve do každého filmu. Tady si to ale nakonec bohatě vynahradili tak, že z poslední epizody udělali krvavý, KGB špióny a vrahy prošpikovaný brutální horor :)) ()

Reklama

Reklama