Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Red se nechá v Hongkongu zatknout, aby byl dopraven do tajné věznice CIA v Beringově moři zvané Továrna, kterou se se svým týmem chystá ovládnout profesionální zloděj Luther Braxton. Jeho cílem je proniknutí do zpravodajské komunikační sítě a nalezení vyděračské složky. Cooper do Továrny vyšle tým, který je vzbouřenci zajat. Jen Elizabeth se podaří ukrýt. Spojí se s Redem a snaží se Braxtona odříznout od spojení. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Bohužel na světě neexistuje vězení, kde bych někoho neznal." Jsem nesmírně šťasten, že na světě existují zařízení jako je Továrna, ve kterých usměvaví pracovníci CIA chrání demokracii a lidská práva tím, že rozkládají nepřátelé režimu na jedničky a nuly poté, co oficiálně zemřou. Tentokrát jim to tak úplně nevyšlo a já jsem rád, že jsem v té díře poznal "sympaťáka" Luthera Braxtona, protože mi hodně imponoval jeho úsporný styl pohybu a strohé vyjednávání s úřady. Jenže Red nejsou úřady a tak jsem v odlehlé věznici dostal víc zábavy, než jsem čekal. ()

Konev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co ta Líza dělá? Proleze ventilací, aby na konci otevřela za kliku dveře a pustila dovnitř kumpány? Si dělá legraci, ne? A začíná čím dál víc dělat na vlastní pěst, i když na to nemá - viz Tom! ()

Reklama

Reklama