Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Red oznámí Elizabeth, že byla unesena jeho známá, zlodějka a podvodnice Madeline Prattová, kterou chce v nelegální aukci prodat zločinecká rodina Kingových. Jde však jen o úskok, jak Reda vylákat, protože dražební položkou se má stát právě on. FBI proto zatkne jednu z účastnic dražby a Elizabeth se v utajení vydá na místo konání. Právě když Reda za 18 milionů dolarů vydraží kamerunský generál Yaabari, prozradí se Elizabethino krytí a ona musí zmizet... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nechoďte na dvůr, buďte hodní ke spoluvězňům a ať už budete dělat cokoli, nejezte párky s fazolemi." Redovo zúčtování se zazobanými Kingy mě pobavilo, ale i ta jejich aukce byla solidní. Jen bych ji nechtěl organizovat, protože takovou akci by neutajil ani Usáma při oficiální návštěvě USA. Nicméně "upřímnost" Redova poděkování mi vehnala slzu do očí. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se snad v nevyšší míře prokázala skutečnost, že  Megan Boone je osoba bez sebemenšího  náznaku hereckého talentu. A vzhledem k tomu, že jí zde bylo dáno víc prostoru, než by mohlo být snesitelné, pohřbila další epizodu. Ale, jak už jsem psala, moje hodnocení její postavu eliminuje. ()

Konev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět mě irituje Liz. Red jí volá, ať nikam nejede, že to vyřídí sám, ale co ona? Vy nám nemáte co poroučet a jde do akce, která ale tentokrát dopadne, tak, jak si to Red ani v nejhorším snu nepředstavoval. A za ten dojemný konec o 1* navíc. ()

Reklama

Reklama