Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keenová s Reddingtnem se snaží uniknout před policií, která uzavřela centrum Washingtonu. Aby pronikli přes perimetr, využijí pomoc  dezinformátora, který vytvoří několik falešných stop na sociálních sítích. Útěk se však zdaří pouze Reddingtnovi a Keenová se obrací na ruské velvyslanectví. (TV Nova)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový ten povinný spojovací díl, kde ani tak nejde o farmáře trollingu (kterého překvapivě Reddington s lehkým srdcem obětuje) jako o to, jak a jestli se podaří po zastřelení guvernéra uniknout. Mezitím se ale na politické scéně, tedy jejím zákulisí, objeví noví hráči, jeden z nich značně nedobrovolně, protože mu unesli a následně nakazili virem vnučku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vyhnali jsme je z úkrytu. Reddington měl plán, už ho nemá. To je výhra." Třetí série se rozběhla ve zběsilém tempu a to se mi líbí. Proměna slušňačky Liz v divokou Mášu se povedla, váhání bývalých parťáků dává zajímavé možnosti do budoucna a výroba hoaxů na počkání mě zaujala. Jen si myslím, že to ti Číňani s blafování trošku přepískli a že Ruská ambasáda uprostřed Washingtonu bude o něco lépe hlídaná i v době oběda. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama