Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reddington s Liz pokračují ve snaze přimět Kliku, aby očistila Lizino jméno. Pátrají po Džinovi, záhadné osobě, která plní lidem zakázaná přání. Mezi jejími klienty prý bylo i několik členů Kliky. Tom se na Cooperovu žádost pokouší proniknout do zločineckého gangu, který ukrývá Karakurta. (TV Nova)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl skládačky, která má položit ředitele prohnilého Spolku a očistit Keenovou, se skrývá v deníčku tajemného Džina, kam si píše všechny, jimž pomohl splnit si své - často nijak příjemné, spíše násilné - sny. SPOILER Trošku jsem nepochopil, proč se sem cpe ta muslimská linka, ale ok, potřebovali muslimskou holku, předělanou z muslimského gaye, asi aby mohli poukázat na něco, o čem se dnes v souvislosti s islámem v Evropě nesmí mluvit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pravdou je, že militarizaci amerických bezpečnostních složek obecně neschvaluji, ale hodilo se mi vojsko a tak je tady." Na Džina bez pinďoura jít s vojskem? Tak to by u mě Red trošku klesl, kdyby to bylo schválně. Ale nebylo, takže si odškrtněme další položku v boji proti Klice a těšme se na to, že dál to bude zajímavější. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama