Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reddington zjistil, že zmizel András Halmy, Kotsiopulův poradce. K pátrání po něm využije FBI, netuší ale, že kvůli nátlaku Laurel Hitchinové sedí Kotsiopulos přímo ve štábu. Posílá Resslera po falešné stopě a své muže nasazuje ke konfrontaci s Reddingtonem na letišti, kde má přistát sir Crispin Crandall, únosce Halmyho a dvou tuctů dalších géniů. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dnes stojíme na prahu toho pátého vymírání, které zaviní jedna chytrá avšak chamtivá opice jménem Homo sapiens." Tak to je jasné, to se musí kryogenizovat nejlepší mozky světa, ale tady nejde o mozky, ale o palce. A taky o Ředitele o Karakurta a o očištění jména Liz. A v tomto směru se mi Redovo i Tomovo počínání dost líbilo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá třetí série zatím postrádá půvab 1. a i trochu té druhé. V podstatě chybějí i vztahové hlášky mezi Reddingtonem a Liz, více se vyzdvihuje postava Toma, ze kterého snad bude tajný agent ve stylu moderního Bonda, a prolínající se historka sérií je jen o tom, jak dostat ředitele a jeho černošského a všeznalého poskoka, a jak Společnosti zasadit co nejvíce ran. SPOILER V tomto dílu tedy palce Andráse Halmyho (v dílu je dokonce i vědec s českým příjmením!, ale vypadá spíš jak Hawking na vozíčku), jen aby se dostal do bankovní schránky a sebral řediteli prachy, které organizaci čajznul na svůj případný útěk. ()

Reklama

Reklama