Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elizabeth Keenová čeká v boxu na převoz k soudu a Klika připravuje její smrt. Agent Ressler prozradí Laurel Hitchinové, že Tom Keen drží u jezera Karakurta, a když zjistí, že i ona patří ke Klice, spěchá tam svůj omyl napravit. Reddington se Samar připraví léčku pro oddělení důkazů FBI, aby získali zpět zásilku obsahující raznice stodolarových bankovek, které potom vymění s Venezuelany za spolupráci v chystané operaci proti Klice. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z napínavých a akčnějších dílů, i když to s původním Blacklist nemá moc společného, a to bezhlavé bláznění po očištění Keenové mi přijde, prostě bezhlavé. Navíc je to už druhý, třetí díl, kdy se zbláznil ten, kdo má na starost výběr hudby, a ta je i zde strašná a strašně špatně vybraná - zvlášť při přestřelce v chatě. Jinak mi začíná připadat, že Spolek je v této chvíli leda spolek pěkných budižkničemů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Celé tři hodiny na likvidaci jedné ženy? Bez obav. Rychleji jsme položili celé vlády." Takhle se mi Černá listina líbí. Klika vytahuje další a další chapadla, zmatený Ressler začíná chápat, do hry vstupuje Venezuela a hlavní roli si pro sebe tentokrát ukradne agent Mojtabai. Tady se mi líbilo všechno od přestřelky u jezera, přes trávení Keenové, výměnu důkazů až po nástup paní Panabakerové. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama