Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elizabeth se chystá k soudu, Klika připravuje její zavraždění a Reddington rozjíždí akci na její očištění. Tom přiváží k soudu Karakurta, Red s Lizinými přáteli unáší Kotsiopula a vyhrožuje Hitchinové, že ho prostřednictvím Venezuely předá Mezinárodnímu soudu v Haagu, pokud veřejně neoznámí pravdu. Klika nakonec ustoupí, ale Elizabeth se musí doznat k zabití Toma Connollyho, čímž její kariéra u FBI končí. A ředitel Kotsiopulos je obětován. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jen klid, Harolde. Mám v ruce všechny trumfy. Já budu vynášet, vy hrajete hlupáka a bank bude Váš." Únos byl skvělý, vyjednávání taky mělo šťávu a finanční nezávislost bych Venezuele fakt přál. Jen jsem přitom čekal trochu rafinovanější hru. Ta se sice nekonala, ale Ředitelovo přistání mě pobavilo a podle mého by tohle byl skvělý konec série. Ale není. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi to poněkud přitažené za vlasy - Venezuela aby obvinila šéfa CIA, Spolek aby na tuhle hru přistoupil, jeden zabiják jako maršal má vše vyřídit, Reddington podlézá ženské ze Spolku, ředitel je hozen přes palubu - a do toho opět strašný výběr písniček. Nějak té třetí sérii chybí šťáva - onen údajně promyšlený plán je vlastně o zaangažování jednoho státu a právník jen prohlédne smlouvu - fakt jsem čekal víc. ()

Reklama

Reklama