Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reddington se snaží pomáhat těhotné Elizabeth, ale ta jeho pomoc odmítá. Upozorní ji přitom na případ zmizelých dětí, v němž se ukáže, že šlo o mentálně nebo fyzicky postižené děti, které před jejich zmizením rodiče nabízeli k adopci. Je zavražděna matka jednoho dítěte, aby se zabránilo vyšetřování. Do věci se vloží Reddington a na poslední chvíli zachrání pohřešovanou dceru bývalé ruské špionky. Ta mu za odměnu zajistí přístup k tajným informacím o Elizabethině matce, Katarině Rostovové. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Konev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lizzy. Lizzy, kdy si dáš říct a pochopíš, že tě Reddington chce opravdu chránit, protože ví proč a nebudeš tak naivní, že si budeš myslet, že se dokážeš ochránit sama. Ta její láska ke kriminálníkovi Tomovi je vážně úsměvná a to, jak zasahuje FBI to je vážně pokaždé akce. Jinak ale nutno uznat, že napětí a rozuzlování Máši stále pokračuje ... ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blbka Liz má dvě mozkové buňky. Jedna řeší matku, druhá Toma. Pro seriál je její postava tak zvaným kurvítkem. Což obsahuje zároveň hodnocení jejího hereckého výkonu, protože obsazením kohokoliv jiného, by toto nebyl problém, spíš naopak. Změny účesy nepomáhají. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Anje bude dvanáct let. To je konec adolescence. Bude transformována." Trvalo to dlouho, ale už se musím zeptat: Tohle někdo myslel vážně? V první stovce seznamu padouchů se nachází proradná babča, která mění "mrtvé" děti v motýlky? A FBI má otisky prstů všech zmizelých dětí? Vzali jim je takticky před únosem nebo až po něm? Já nevím, ale tohle bylo hodně slabé a pobavila mě přitom jen neschopnost Keenové udělat vafle a Tomova ex se svým poměrně očekávaným řešením. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama