Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drexel je sériový vrah, který své oběti mění v jakási umělecká díla, a také další osoba na Redově seznamu. Reddington se zaměří na jeho poslední vraždu. Vyšetřovací tým zjistí, že Drexel používá kradený software NSA technologie, pomocí kterého se umí nabourat do počítačů a používat jejich webkamery. Další vyšetřování prokáže, že Drexel je zapleten i do ilegálního obchodu, kdy jedna firma prodává přístupy k webovým kamerám nic netušících lidí. Red zjistí, že právě Drexel pracuje na nějakém obraze, který si u něj objednala Katarina Rostovová. Na obraze je Liz stojící nad Redovým hrobem. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Buď mi odpovíte nebo tu stěnu za Vámi můžu proměnit v Jacksona Pollocka." Jako člověka, rámcově seznámeného s Pollockovými uměleckými cákanci, by mě ani nenapadlo neodpovědět. Red tentokrát zkrátka dokázal najít slabá místa několika osob a poměrně zábavně zachránil Toma, ale mě nejvíc bavil Megatrojan - kůň na steroidech, který utekl z ohrady NSA a nyní již možná cválá i v mém počítači. Jenže na mě nic nevydělá, protože mi Snowden zakryl webkameru. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to být velmi stereotypní a zkratkovité. Red vysloví jméno, Liz ho vyřídí FBI a ti zloducha jednoduše polapí. Zmizela  spojovací linie, takže příběh se rozpadl do jednotlivých nesouvislých a vcelku nudných epizod. Vytratil se důvtip, Redův sarkazmus, napětí, akce, okamžiky překvapení, osudy a charaktery jednotlivých postav, které přišly zcela o svůj prostor.... prostě vše, co činilo seriál přitažlivým a jedinečným. Jediné společné téma epizod je Lizina matka a Lizin Tom, které se absolutně nikam neposouvá. Neposouvá se vlastně vůbec nic. Liz je čím dál blbější, ale té už jsem věnovala dost, takže protentokrát ji ušetřím. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama