Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Red se dostává k dalšímu jménu na svém seznamu, k tajemnému muži, kterému říkají Caretaker. Zločincům uchovává dokumenty, nahrávky a fotografie. FBI ho zatkne na hřbitově, kde se chystá z mrtvoly ženy vyjmout válcovou schránku. Svou činnost odůvodní tím, že mu unesli dceru a propustí ji výměnou za informace, které se skrývají ve schránce. Ressler a Navabi nakonec Caretakerovu dceru najdou. Dívka jim řekne, že únos fingovala, protože Caretaker není její otec a také, že ji před lety unesl. Liz se konečně dozví pravdu o své matce. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nemám nejmenší zájem v dohledné době zmizet ani umřít." Paní Panabakerová mě opět pobavila, s Tomovou ex bych si hrozně rád hrál, potrubní přepravní systém mě zaujal, ale to hlavní nestálo za moc. Další padouch z Redovy TOP 100 tedy Správce mi totiž opět nepřipomínal ztělesnění zla, ale spíše spolehlivého úředníka, o kterého by vlády i mafie nerady přišly. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý námět, i když hodně průhledný posléze, a vlastně nezjistíme, oč víc a proč té dceři šlo (proč třeba ta Čína nebo Německo?). A i když se slibuje, že se Liz dozví pravdu o své matce, dozví se leda, že žije a nedávno byla v Praze a možná ji hledá. A Reddington pořád nechce, aby ji Liz našla, aby odhalila pravdu a já začínám mít podezření, že ani tvůrci už sami nevědí, jakou pravdu tady nakonec mají vymyslet. No a Tom se zachová jako pitomec a tu nájemnou krávu nezastřelí. ()

Reklama

Reklama