Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Solomon uprchne během převozu do vězení. Poté kontaktuje jednoho Redova společníka a požádá ho o zajištění převozu jaderných zbraní. Red nakonec zjistí, že Solomon úmyslně nasměroval agenty na špatnou stopu, aby měl volný přístup do kostela, kde bude mít svatbu Liz s Tomem. Pracuje totiž pro nového šéfa a dostal od něj úkol přivézt Liz živou a zdravou. V kostele vypukne velká přestřelka. Red, Dembe, Tom a Cooper brání Solomonovým mužům, aby se dostali do kostela. Poté přijíždí Ressler a agenti FBI. Liz a Tomovi se podaří z kostela utéct. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zajistit tu jadernou zbraň je důležitější než se dívat, jak si znovu beru svého exmanžela." Já tedy na svatby moc nejsem, ale když už mě pozvali, tak jsem si tu přestřelku v kostele dost užil. A taky mě bavil neustálý Solomonův klid, poťouchlý úsměv teroristky Rowanové i zúčtování Majora s Tomem. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem koketoval s myšlenkou, že už se sledováním seriálu skončím, ale tento díl mne donutil své rozhodnutí přehodnotit. Nicméně těch deset sérií asi těžko dám ()

Reklama

Reklama