Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kirk odváží Liz hydroplánem z Kuby, letadlo se však zřítí a Liz musí Kirka zachránit, protože jen on ví, kde je malá Agnes. Mezitím po Agnes pátrá i Reddington s Tomem a panem Kaplanem. Od lovce odměn Mata se dozví aktuální místo, kde se Liz nachází. Kirk má namířeno do rezidence v Novém Skotsku. Red zalarmuje FBI a tým vedený agentem Resslerem dům obsadí a osvobodí Liz. Kirk ovšem zmizí a malá Agnes zůstává nezvěstná. Reddington odveze pana Kaplana do divočiny, kde ji za její zradu zastřelí. Poté odchází a nevšimne si, že pan Kaplan ještě hýbne rukou. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

mcamino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná epizoda, kdy zemře jeden z hlavních hrdinů, pan Kaplan. Trochu smutné, jinak Liz na rozcestí, takže otevřený děj a my můžeme jen hádat, jak se tato situace bude dál vyvíjet. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jde o Ágnes. Když při jejím hledání přijde k úrazu někdo, na kom Vám záleží, tak ať." Redova zarputilost se mi líbí a zúčtování s indiánem Matem je vynikající. Taky se mi líbí, že netuším, co bude dál, ale přesto nepovažuju dělání otvoru do hlavy pana Kaplana za rozumné řešení. On byl víc než uklízečka a já se nemohu zbavit pocitu, že tohle bude mít důsledky. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama