Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Liz je unesena mužem, který si nechá říkat Vymahač dluhů. Reddington požádá pana Kaplana, aby dali své rozepře stranou a společnými silami se pokusili zachránit Liz. Zpočátku se zdá, že Vymahače dluhů najal jeden muž, který je momentálně ve vězení a má s Liz nevyřízené účty. Vyjde najevo, že únos Liz zorganizoval Red, aby se konečně dostal k panu Kaplanovi. Když se pak oba sejdou v domě, kde Vymahač Liz drží, Red ho zastřelí a panu Kaplanovi nabízí smír. Ta ale odmítne. Vyšetřovatel Julian sleduje Resslera a Samar až k domu, kde Vymahač držel Liz. Julian začne střílet na Reda, ale netrefí se. Pan Kaplan využije zmatku při střelbě a opět uteče. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ať byl spáchaný jakýkoli zločin, trest za něj je stejný." Vymahač dluhů byl magor, který mě nebavil. Co mě však bavilo, tak to byla mrtvola v mrtvé schránce, pan Kaplan řešící kyberšikanu a Redovo cestování. Jen jsem si tak nějak přál, aby to dopadlo jinak. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufala jsem, že Elizabeth také skončí v sudu a seriál se tím pozvedne o několik procent. Asi ani nechci vědět, jakým způsobem se  Megan Boone dostala k hlavní roli v jinak skvěle obsazeném seriálu. A osobně ani nemohu hodnotit vyšší známkou, protože neustálé přehlížení jakékoliv logiky v akcích i mimo ně, je nad mé síly. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama