Reklama

Reklama

Černá listina

(seriál)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2013–2023), 156 h 23 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Jon Bokenkamp

Režie:

Joe Carnahan, Nick Gomez, Vincent Misiano, Michael Waxman, Bill Roe (více)

Hrají:

James Spader, Megan Boone, Ryan Eggold, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Annet Mahendru, Parminder Nagra, William Sadler, Aja Naomi King, Alan Alda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(10) / Epizody(218)

Geniální uprchlík se sám udá a nabídne FBI pomoc s hledáním dalších padouchů. Ale jen když jeho partnerem bude nováček Elizabeth Keen. (Netflix)

Diskuze

warha

warha (hodnocení, recenze)

Já nevím na jakém dílu zatím jste(já 2x19)takže možný SPOILER..............

 

, ale po tom co měli rozhovor a řekl, že není její otec jsem mu vůbec nevěřil. myslím si, že Liz má změněné vzpomínky jak v jednom dílu chtěl od toho doktora přes mozky nápravu. Kdyby by to nebyl její otec, bylo by to hodně úchylné schovávat si její fotky z narozenin, promoce atd. 

na příspěvěk reagoval honajz

macuzuz

macuzuz (hodnocení, recenze)

warha

Já si taky myslím, že je! Jenom nám to nechtějí potvrdit, aby udrželi takové to napětí :D Já jenom doufám, že se v tom jejich drsném konci konečně zbaví Toma 

warha

warha (hodnocení, recenze)

Jsem tu pořád jediný, kdo si stále myslí, že je Red Lizzin otec? :D

na příspěvěk reagoval macuzuz

macuzuz

macuzuz (hodnocení, recenze)

elizha

přesně tak, taky jsem vlastně ještě neviděla uplný začátek, ale stačila mi polovina prvního dílu, abych zhltla celou první serii během pár dnů. A teď, jakmile jsou dokončeny tit, koukám na nový díl :)

elizha

elizha (hodnocení, recenze)

macuzuz

suhlas prvy diel som videla v tv, dokonca nie od zaciatku a hned v ten vecer som si to stiahla a celu seriu som pozrela no behom troch dní:D:.... druhu seriu si pozriem ked bude kompletná..nebaví ma cakat na dalsí diel...:D

na příspěvěk reagoval macuzuz

macuzuz

macuzuz (hodnocení, recenze)

SeTTi

Koukej dál, určitě se zalíbí ;) Mě jen tak něco nechytne, ale blacklist jsem si zamilovala :)

na příspěvěk reagoval elizha

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tak nevím, po prvním díle mi seriál přišel dost naivní, ona nekompetentní a emocionálně dost mimo k tomu se jednak stát agentkou FBI potažmo vést nějaký team před vstupem k agentuře. Ale naštěstí už díl druhý se situace krapet zlepšila, takže  tomu dám šanci. Je to taková příjemná jednohubka, která nejde po módní vlně a neotravuje detaily jako ty "městské kriminálky".

na příspěvěk reagoval macuzuz

macuzuz

macuzuz (hodnocení, recenze)

Tak unorový dvojdíl nám taky moc odpovědí nedal. Zase se to akorát více zamotalo :D

warha

warha (hodnocení, recenze)

parádní finále" jen škoda, že to skončilo tak jak to skončilo, teď zase nekonečné čekání do února(?), nechápu k čemu jsou tyhle pauzy.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Uz by to chcelo viac odpovedi. Momentalne sa pridavaju len otazky. Dufam ze dalsi diel nieco prinesie.

erased

erased (hodnocení, recenze)

warha

Was it? Asi jsem od toho čekal moc, když už ten seriál vůbec obnovili. První díl mi teď nepřipadal nijak lepší ani horší než jakýkoli před ním.

na příspěvěk reagoval adam9

erased

erased (hodnocení, recenze)

viviak , alienemo

SPOILER: A co Berlin jako biologický otec, a Red se ho posíláním rozčtvrceného těla snažil akorát přesvědčit, že jeho dcera je mrtvá, aby ji z kdovíjakého důvodu dostal z jeho života. To by nahrávalo i tomu, že jí za celou dobu vědomě neřekl jedinou lež (nevěděl, že Berlin žije, když jí říkal že je její otec mrtvý). A aby toho nebylo málo, paranoidně se klidně vsadím, že Red a Berlin budou spolu mít něco do rodiny (protože by to vysvětlovalo, proč na Liz tak lpí).
Každopádně doufám, že do děje druhé řady budou víc zasahovat ti Ilumináti kolem Alana Aldy, ten mě totiž jako jediný dokázal při sledování probouzet z letargie

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

viviak

To ze je je otec by bol krok spat pri tom vyvoji a mysterii ktoru tam drzia, Pride mi to prilis banalne a jednoduche.

na příspěvěk reagoval erased

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

viviak

Po tomto videu som este viac presvedceny ze Red jej otec nie je. Jej otec bude niekto iny. Indicie sedia aj na Reda ale nemyslim ze je to on

na příspěvěk reagoval viviak

Uživatel viviak smazal svůj příspěvek.

Uživatel viviak smazal svůj příspěvek.

warha

warha (hodnocení, recenze)

SPOILER Já si po posledním dílu myslím, že je Red otec na 100% a jak řekla Liz v autě větu: Proč? protože je na seznamu nejhledanějších? Myslím, že to taky tuší. Pro mě bylo zmatené to, že na ze začátku ukazovali fotky té zavražděné holky(myslel jsem si, že to byla jeho dcera) ale v skutečnosti to byla dcera Berlína. 

Navíc před smrti ten Pavlovski říkal něco o té slabosti(LIz) proč by tak riskoval, kdyby to nebyla jeho dcera? Ty jizvy po popáleninách tomu přímo nasvědčujou 

viviak

viviak (hodnocení, recenze)

alienemo

aale bola :P mas slabu pamat heh hned aj v uvode serialu a aj niekolko krat pocas :o) a co sa tyka toho ci to je jej otec-no ved presne tak ako hovoris, myslel som si to aj ja po tej scene ale ten zaver ma zas vratil s5, ze mozno je jej otec. Som zvedavy ako to bude pokracovat...co bude s jednotkou, berlinom, tomom a hlavne ci to furt bude o tom, že budu chytat "zloduchov" na zaklade blacklistu :P

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

viviak

SPOILERNemusis mat celkom pravdu. Podla mna je Red ten priatel o ktorom hovoril vo svojom pribehu. Ten co doviedol dievca k Samovi s tym ze jej otec je mrtvy a on musi zmiznut. Ale je pravda ze si tiez myslim ze jej otec bol ten disident ktory utiekol aj s dcerou zatial co jeho zenu zabili

Tak smrt Meery nebola nijako prekvapiva. Niekoho z hlavnych zabit museli a Meera sa do toho hodila najviac. Ona alebo Aram. Sice mali svoju cast v time ale nijako vyznamnu. Problem bol ze ked prisiel Tom s Elizabeth tak som mu vobec neveril ze by bol schopny ju zabit. To beriem ako vadu. Celkovo ked to clovek vezme tak ta Elizabeth snad nebola ani skrabnuta za cely serial.

na příspěvěk reagoval viviak

Související novinky

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

29.09.2013

Perníkový táta nadobro končí a Vince Gilligan (foto), kterému svět vděčí za tento brilantní seriál, už pracuje na novém námětu. Lépe řečeno, na staronovém. Původně totiž napsal zápletku pro Battle… (více)

Nový protivník pro Avengers? James Spader.

Nový protivník pro Avengers? James Spader.

31.08.2013

Už nějakou dobu víme, že hlavním padouchem v The Avengers: Age of Ultron bude... no ano, Ultron. Konečně ale dostal představitele. James Spader si v devadesátých letech zahrál v několika velkých… (více)

Reklama

Reklama