Reklama

Reklama

Černá listina

(seriál)
Trailer 2
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2013–2023), 156 h 23 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Jon Bokenkamp

Režie:

Joe Carnahan, Nick Gomez, Vincent Misiano, Michael Waxman, Bill Roe (více)

Hrají:

James Spader, Megan Boone, Ryan Eggold, Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Annet Mahendru, Parminder Nagra, William Sadler, Aja Naomi King, Alan Alda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(10) / Epizody(218)

Geniální uprchlík se sám udá a nabídne FBI pomoc s hledáním dalších padouchů. Ale jen když jeho partnerem bude nováček Elizabeth Keen. (Netflix)

Recenze uživatele Murphy123 k tomuto seriálu (1)

Černá listina (2013) 

Blacklist může pár první epizod působit jako lehce nadprůměrný seriál, kterých je tisíc a jeden. Avšak kdo mu dá čas, pochopí, že RED má brilantní plán, a že až v desáté epizodě pochopíte co sledoval v epizodě druhé...Bezesporu je alfou omegou tohoto seriálu RED, který předvádí charakterního přesto chladnokrevného záporáka jehož taktice, strategii, metodám , se zatím žádný padouch nevyrovnal....v průběhu seriálu se vyprofiluje víc zajímavých postav a tak druhá hlavní postava Lizz je spíše na obtíž a trochu mi lezla na nervy (asi hlavně tím, jak se veze a jak je naivní...určitý progress byl vidět i u ní. V období jejího těhotenství byla ale děsně ukňouraná..))) ) ale vše ostatní je jinak perfektní a tedy každý Lizz vytrpí a vezme jako nutné zlo.....v každé sérii se našla jedna nebo dvě slabší epizody avšak jako celek, není co vytknout. Kdo trochu sleduje dění ve světě uvědomí si, že seriál i nenápadně upozorňuje na skutečnost toho co se děje za oponou, kdy plány a činy KABALu by se mohli shodovat s některými plány a událostmi jež se pomalu a plíživě stávají realitou.....Ostatně co řekl FITCH? Čím blíže se budeme blížit roku 2017, tím agresivnější se stane postup KABALu....realita kroků ve světě by mohla být jistá paralela podobného plánu...Existuje i skutečný RED? doufejme že ano... ()

Související novinky

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

Tvůrce Breaking Bad plánuje buddy-detektivku

29.09.2013

Perníkový táta nadobro končí a Vince Gilligan (foto), kterému svět vděčí za tento brilantní seriál, už pracuje na novém námětu. Lépe řečeno, na staronovém. Původně totiž napsal zápletku pro Battle… (více)

Nový protivník pro Avengers? James Spader.

Nový protivník pro Avengers? James Spader.

31.08.2013

Už nějakou dobu víme, že hlavním padouchem v The Avengers: Age of Ultron bude... no ano, Ultron. Konečně ale dostal představitele. James Spader si v devadesátých letech zahrál v několika velkých… (více)

Reklama

Reklama