Reklama

Reklama

Černá listina - Série 2

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2014–2015), 15 h 42 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jon Bokenkamp

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Amir Arison, Mozhan Marnò, Harry Lennix, Mary-Louise Parker, Krysten Ritter, Jason Butler Harner (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Red se postaví novému smrtícímu nepříteli, když se vrátí klíčová postava z jeho minulosti. Liz přemýšlí o Redově posedlosti s plánem na praní špinavých peněz. (Netflix)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jmenuju se Raymond Reddington. I když riskuju, že to bude znít neskromně, moje pověst mě, doufám, předchází." Druhá série zahrála o něco vážnější noty než ta první, takže už nešlo jen o Redův škleb a posouvání agentů FBI po šachovnici. Některé epizody se podle mě zkrátka moc nepovedly, ale na druhou stranu se mi hodně líbila aukce Kingových, hrátky s ropovodem v Uzbekistánu či seznámení se sympaťákem Lutherem Braxtonem. A jelikož jsem zvědavý, jak moc mocní tohoto světa dovolí, že se o nich točí seriál, tak budu koukat dál. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsazení Megan Boone shazuje seriál mezi béčkové. Kdyby měl  James Spader výraznější a charismatičtější partnerku, byl by to trhák. Nebo aspoň někoho, kdo má šajna o herectví. Takhle to táhne na těch 80% vysloveně úplně sám. Nicméně ve chvíli, kdy jsem pochopila proti čemu Red vlastně bojuje, musela jsem dát plný počet. Možná mi to trvalo trochu déle,no. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka je o poznání horší než jednička. Hlavní příběh se neposouvá moc dopředu a pokud ano, tak nezajímavě a spíše jsou upřednostňovány epizodní příběhy. Doufám, že trojka bude pokračovat tam, kde dvojka skončila a pojede se už převážně hlavní příběh, který za to stojí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani se mi do druhé sezóny nechtělo, ale nakonec si mě zaháčkovala. Jednotliví kriminálníci byli (povětšinou) zajímaví a každá epizoda poodhalila další a další střípek ze záměrů a motivů Raymonda Reddingtona, jenž si v rozšafném podání Jamese Spadera lahůdkově vodil všechny zainteresované. Hlavní zápletka s tajemným, za nitky tahajícím spolkem mocných Kabala mě nicméně dvakrát neoslovila, navíc ve finálních dílech nabrala až lehkovážně překotný béčkový záběr. 7/10 ()

Galerie (393)

Reklama

Reklama