Reklama

Reklama

Černá listina - Série 4

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2016–2017), 15 h 46 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Jon Bokenkamp

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold, Ulrich Thomsen, Amir Arison, Mozhan Marnò, Harry Lennix, Paulie Redding, Paul Calderon (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Lizino ztracené dětství a pravá identita jejího otce jsou tajemství, která je potřeba řešit. Red zatím plánuje pomstu svým zrádcům. (Netflix)

Recenze (2)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvládla jsem už 4 série, ale přiznávám, že z Elizabeth a jejího "výkonu" už reálně zvracím. V podstatě není celý Blacklist o ničem jiném, než hledáním rodinných pout jednoho fracka ztvárněného velmi mizernou herečkou. Ani snad nechci vědět, jak se k obsazení do hlavní role propracovala, protože jinak je obsazení ostatních aktérů naprosto perfektní. Začíná to být hodně unavující. Omleté fráze o ochraně v každé epizodě a arogantní chování představitelky hlavní ženské role se už snášejí s obtížemi. Věřím, že pokud by ji hrála jiná herečka, vše by dosáhlo zcela jiné úrovně. Když připočítám všechny díry ve scénáři, oživování mrtvol, aby se vůbec dalo pokračovat, absenci logiky a návaznosti, musím konstatovat, že seriál fakt za moc nestojí. A přitom stačilo tak málo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nemám nejmenší zájem vést s Vámi etickou debatu o tom, zda mají právo poradit se s právníkem, než jim vpálím kulku do hlavy." Čtvrtá série byla velmi dobrá, možná dokonce i nejlepší a v nejlepším je dobré přestat. Už jsem se patrně dozvěděl vše, o co tady vlastně šlo a další natahovaní seriálu už mě nezajímá. Ještě bych se jednou dozvěděl, že číslo 1 na seznamu je Raymond Reddington a toho se nechci dožít. Dembe a pan Kaplan mi v tomto směru úplně stačili. ()

Reklama

Galerie (505)

Reklama

Reklama