Reklama

Reklama

2AM: The Smiling Man

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 4 min

Režie:

Michael Evans

Scénář:

Shun Otsubo

Kamera:

Tom Hinueber

Hudba:

Matt Hanks

Recenze (32)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

HahAha-ti amíci jsou fakt retardovaní....Vždyť to je normální Silly Walk :D..Z čeho britové udělají nestárnoucí komediální skeč, z toho v USA udělají čtyřminutový horror......Na mě nefunguje-musel jsem se smát jak si to ten Disko Stjů špacíruje na ranní směnu na ministerstvo silly walku. :D ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Určitě nezáviděni hodná situace a být v roli hlavního hrdiny, tak beru nohy na ramena ! Smilling Man je celkem dost creepy postavička. Škoda, že tak krátké, ale atmosféra funguje. 6/10. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle jednou nad ránem vracel rozesmátý pán v nažehleném obleku s vlasy Bena Afflecka z filmu Argo a asi vyhrál Jackpot anebo se kvalitně zlil v jednom z místních barů, v horším případě si dal fet., protože měl legrační až poněkud nekoordinované pohyby a dokonce to vypadalo na nějaký pokus o taneční kreaci. I vyhlédnul si mladíka, který světe div se, se nad tím individuem pozastavil a z ne zcela zjevných příčin neodkráčel domů, ale nějak s ním začal laškovat. Pochopitelně se nic nestalo. Jestli se ptáte jestli tohle setkání přežil, tak přežil, ale mě tím okradl o čtyři minuty života, protože koukat se na takovou obr píčovinu bez náznaku jakékoliv atmosféry, nápadu či snahy o šoking rozuzlení aby jeden pohledal. Režisér Michael Evans by měl pouvažovat o jiné práci než je režie, protože i jeho krátký snímek je ukázkou dokonale nepobraného talentu a ještě měl tu drzost z toho dělat událost mezi krátkometrážními snímky. Aby svoji nemohoucnost zachránil, vlepil do závěrečných titulek informaci "natočeno podle skutečné události". V tom případě by měl ještě vložit info co to bylo za žánr a přidat manuál, jak k němu přistupovat. Na horor to byla totiž fakt slabota. Přemýšlel jsem, že za Paula Foltze dám hvězdičku, ale to bych tuhle debilovinu v podstatě chválil. Takže dneska je to bez hvězdičky. A s nočními kolemjdoucími se srát nehodlám a ještě méně se špatnými režiséry a jejich nic neříkajícími počiny. Mé hodnocení: 0% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nic nečekaného či děsivého se v žádném případě nekoná. Zažil jsem horší návraty z hospody ve 2 ráno... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Výborný atmosférický kraťas, hltal jsem ho od začátku do konce, usmívající se chlap vážně má něco do sebe. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Podobně usměvavých a „trsajících“ magorů taky potkávám mraky v sobotu ve dvě ráno, když se vracejí z hospody, nebo diskotéky. Někdy i později. Nevím na mne to nějak závratně nepůsobilo, snad jen ta hudba byla dobrá. Chyběla mi tam pořádná akce ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Hudba, atmosfera, strih - funguje super. Ale konec to zabil, alespon pro me, u takovehle horrorove hricky proste clovek ceka nejakou vyraznou pointu... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

CHybí mi tu závěrečná pointa, ale pokud by šlo o jednu scénu z hororu, tak musím říct, že bych ho chtěla vidět. Žádná krev, žádná zbraň, jen samý psycho teror. Jop. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo :-D týpek co hrál usmívajícího se muže si parádně vyhrál s pohyby a působil doslova creepy. Takovéhoto pacoše potkat ve dvě ráno, tak se většina lidí zakousne do stromu a bude dělat suchou větev. Parádní atmosféra, skvělá kamera a opravdu obrovské plus za volbu do role usmívajícího se chlapíka. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jedno musím uznať, bolo to pekne nakrútené a malo to aj slušnú atmosféru. Dokopy mi to síce nič nedalo, nejaká tackajúca fetka ma vôbec nebavila, ale miestami to malo grády. Hlavne keď som to pozeral v krčme z holkou ktorá má panický strach za takýchto filmov. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nočným mestom kráča mladík,ktorý stretne usmievajúceho sa muža. Jeho neprirodzený úškrn neveští nič dobré...No, v mojom nočnom meste stretnete aj horšie vyzerajúce tvory. ()

Reklama

Reklama