Reklama

Reklama

Ironside: Na straně zákona

(seriál)
  • USA Ironside
Trailer
USA, 2013, 9x41 min

Obsahy(1)

Detektiv Ironside je po tragické nehodě upoután na invalidní vozík. Každý jiný policista by kariéru ukončil, ale Robert začne svou slabost používat jako zbraň proti každému zločinci, který mu zkříží cestu... (TV Prima)

Recenze (9)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Policajt-drsňák bez pudu sebezáchovy, který kašle na pravidla, ale prochází mu to, protože je tak strašně dobrej. Ano, viděli jsme to už mnohokrát. Jediný rozdíl oproti podobně laděným kriminálkám je, že je hlavní hrdina na vozejku. To kolečkové křeslo je ale jediná inovace, jinak jde o další nudnou rutinní kriminálku, co se snaží být cool. Blair Underwood v hlavní roli má nezpochybnitelné charisma, ale to nestačí, protože všudypřítomná žánrová klišé jsou vyloženě ubíjející a ani flashbacky do minulosti nedokáží zahnat nudu. Na další díly určitě koukat nebudu. Pilot - 40% --- 19.10.2013 - Seriál byl zrušen. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Seriál o drsňáckom polišovi odnedávna na vozíčku. Pilot: Sledovateľné. Pozriem ďalej, uvidím. Update: Nechcelo sa mi asi do e2, keď vyšla. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Luther (výborný detektiv s neortodoxními způsoby vyšetřování) meets Dr. House (hláškař se zdravotními a psychickými problémy). Jako nápad to možná zní zajímavě, ale ve výsledku jde bohužel o další tuctovou kriminálku plnou 100% klišé. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 26 Dokoukáno: 0 Zahozeno: 5+1 _ Původní seriál jsem neviděl, ale vydržel nějakých 200 epizod, což se tomuto remaku nepovedlo a byl zrušen po třetí epizodě. Herci ujdou, ale celé je to nudné a občas i trochu trapné. Přirovnání k výbornému Lutherovi není na místě i když chápu, že oba jsou černí policisté, kteří nedodržují pravidla. Mezi kriminálkami nic extra a pokud chcete detektiva na vozíčku, tak šáhněte po českém Edenu i když to taky není žádný zázrak. 40% ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Myslím, že si tento miniseriál nezaslouží tak nízké hodnocení. Má samozřejmě své nedostatky - detektiv na vozíčku ? a ve službách nejdrsnější policie us ?, nebo jeho téměř dokonalá a neomylná intuice ... Přesto ale má i své klady - ukazuje např. jakou hodnotu má lidský život v těchto končinách, pokud nejsi ve vyšší vrstvě obyvatelstva. Prostě pokud nemáš peníze nemáš zde žádnou hodnotu a není tudíž žadnou závažnější chybou, když nepřežiješ ... V porovnání z podobnými seriály, jako např. Kriminálky Las Vegas, New York apod. - není o tolik horší. Proto ode mě silnější 3*. ()

Idahou

všechny recenze uživatele

Až moc okatě se to snaží vytvořit "jinou" detektivku a přitom zůstat u současného trendy stylu, snadno stravitelných a pro diváka nenáročných seriálů a filmů. Proto je hlavní hrdina černej a na vozíku, což je samozřejmě důsledkem strašlivého incidentu při pátrání, což se nám odhalí při ještě strašnějším flashbacku. Je to solidně udělané, ale jinak hloupé a je tam jen náznak toho, že by do toho někdo vložil něco víc, než jen sny o zbohatnutí. Přitom by stačilo vyprofilovat hlavního hrdinu tak jak by měl být - invalida, rozhodně by neměl frčet po místě činu aby se vzápětí ocitl na střeše budovy, lup, zase na místě činu, lup jiná lokace a to aniž by se zapotil. Skutečně by bylo ajímavé sledovat brilantního detektiva, jak řeší zločiny ze své centrály, pomocí moderních technologií. Však se to podařilo ve Sběrateli kostí před 14 lety, proč by to nemohlo jít dnes? Protože tupý zombie divák chce jinou a přesto stejnou detektivku a tvůrci chtějí peníze ()

Faldicek 

všechny recenze uživatele

Tento seriál měl dosti jepičí život, zrušen po třech epizodách. Osobně mi to nepřišlo špatné, jasně nepřináší nic nového a neokoukaného, ale přesto jsem už viděl horší a měli tomu dát ještě šanci, hold seriály jsou v americe tvrdý byznys a prorazí jen ti nejlepší... ()

Reklama

Reklama