Reklama

Reklama

Městečko Pines

(seriál)
  • USA Wayward Pines
Trailer 6
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2016), 14 h 31 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Siobhan Fallon Hogan, Matt Dillon, Carla Gugino, Toby Jones, Shannyn Sossamon, Melissa Leo, Hope Davis, Reed Diamond, Terrence Howard, Tim Griffin (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Ethan Burke (Mat Dillon) je agentem tajné služby, který vyšetřuje, kam zmizeli dva jeho kolegové, rovněž federální agenti. Během pátrání utrpí náhle autonehodu, a když se probere z bezvědomí, vidí, že se nachází v idylickém městečku Wayward Pines. Nepamatuje si však, za jakých okolností se tam dostal. Místní lidé ho nejen chtějí přimět, aby u nich zůstal, ale Ethanovi se ani žádným způsobem nedaří navázat kontakt s okolním světem. Celé město je opředeno jakousi podivnou tajuplností a zdá se, že z něho není úniku. Ethan chce věci přijít na kloub, ale místo odpovědí naráží jen na stále nové a nové záhady. Brzy si začne uvědomovat tvrdou realitu: vypadá to, že z Wayward Pines už nikdy živý nevyvázne. (Film+)

(více)

Recenze uživatele Emperor1 k tomuto seriálu (1)

Městečko Pines (2015) 

První půlka tajemná, mysteriózní podívaná, druhá pak spíše psychologické drama a sociologický průzkum, přičemž mi přišlo, že větším zlem než samotní mutanti je na pánaboha si hrající David Pilcher (takový méně sympatický Radar). Logiku to sice občas nedávalo, ale příběh byl zábavný, děj odsýpal a námět byl zajímavý. Nesympatická mi byla pouze jediná postava - Ethanův syn Ben. Naopak zajímavé mi přišly postavy spasitelovy sestry Pam a učitelky Megan. Jen jsem nepochopil dějový skok po probuzení Bena (otázka: proč jeho hibernaci nezabránily Kate s Pam?), ale to je můj problém. ()

Související novinky

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama