Reklama

Reklama

Městečko Pines

(seriál)
  • USA Wayward Pines
Trailer 7
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2016), 14 h 31 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Siobhan Fallon Hogan, Matt Dillon, Carla Gugino, Toby Jones, Shannyn Sossamon, Melissa Leo, Hope Davis, Reed Diamond, Terrence Howard, Tim Griffin (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Ethan Burke (Mat Dillon) je agentem tajné služby, který vyšetřuje, kam zmizeli dva jeho kolegové, rovněž federální agenti. Během pátrání utrpí náhle autonehodu, a když se probere z bezvědomí, vidí, že se nachází v idylickém městečku Wayward Pines. Nepamatuje si však, za jakých okolností se tam dostal. Místní lidé ho nejen chtějí přimět, aby u nich zůstal, ale Ethanovi se ani žádným způsobem nedaří navázat kontakt s okolním světem. Celé město je opředeno jakousi podivnou tajuplností a zdá se, že z něho není úniku. Ethan chce věci přijít na kloub, ale místo odpovědí naráží jen na stále nové a nové záhady. Brzy si začne uvědomovat tvrdou realitu: vypadá to, že z Wayward Pines už nikdy živý nevyvázne. (Film+)

(více)

Recenze (201)

SkeeveTulp 

všechny recenze uživatele

První série se sice odklonila od knihy, ale udržela si energii a přitažlivost. Na konci sice obrovský hák na pokračování, ale přesto vcelku i uzavřené. Druhá série značně zLOSTovatěla. Tvůrci asi moc neveděli kam se vydat. Plácání se v nezáživných odbočkách, zdlouhavé dialogy o ničem. Sice zároveň rozvinuli příběh samotného Pines, ale ty žvásty kolem byly fakt nudné. Kdyby z deseti dílů zůstala tak polovina, bylo by to na úrovní první série. ()

folkos 

všechny recenze uživatele

Zatím to vypadá zajímavě. Tím myslím, zatím to vypadá na pořádný mindfuck. Přijde mi to ale v některých ohledech lehce neoriginální, jelikož to občas připomíná seriály jako Under the Dome nebo Warehouse 13. ()

pyzma84 

všechny recenze uživatele

Po vzhliadnutí 6 dielov som veľmi zvedavá, ako budú tvorcovia naďalej držať tempo, akým sa seriál rozbehol, pretože sme sa už v podstate dozvedeli o mestečku vlastne všetko, tak sa nechám prekvapiť, ako bude dej gradovať. ()

janny 

všechny recenze uživatele

SPOILER HODNOTENIE:Od piatej časti si človek uvedomí že je to iba vykrádačka Terra Novy pretože: 1.dej je zasadený do budúcnosti ako posledné útočisko pre ľudstvo 2.hrdina sa stane ochrancom/šerifom 3.tak ako u Terra novy posledné časti serie sú nudné lebo sa objaví niekto kto to chce zničiť Prvé časti ma navnadili ale od piatej časti to išlo dole vodou a veľmi tam bolo cítiť Terra novu a vidno že už nevedie čo s postavami .A keď sa tak zamyslím vôbec prvé časti nezapadajú do seriálu presne tak ako twistov u Shyamalanových posledných filmov. ()

BranuliQ 

všechny recenze uživatele

Až nečakane podarená letná seriálová novinka. Desať dielov bohate stačilo na rozuzlenie naozaj výbornej zápletky, no nestačilo to aj na jej dobré zakončenie, čo je veľká škoda. Teraz keď viem, že išlo len o minisériu, nemyslím si, že bol taký záver vhodný, no na druhej strane, vďaka prekvapivo výborným dielom si tento seriál udržiaval kvalitu až do konca preto nemôžem dať menej ako 80%. ()

DobraVila 

všechny recenze uživatele

Keď som videla, že za tým produkčne stojí Shyamalan, vravím si, toto musím vidieť. A mala som pravdu. Prvá séria - prvých 5 častí - 100% - máte pocit, že absolútne nechápete čo sa deje a len tápete v tme. Nádherné, epické, tajomné, fakt dobrá robota. Zvyšných 5 epizód - 70%. Keď sa nakoniec dozviete pravdu, nechcete jej veriť. Následne sa už len snažíte pochopiť, čo je skutočne pravda a čo nie, kto koho zase klame, ktorej postave sa oplatí veriť a kto je zvrátený a už úplne sa zbláznil. Dobre na to pozeralo a takýto žáner sa často nevidí takže je to príjemná zmena. Po prvej sérií som si druhú nevedela predstaviť. Po druhej by som zvládla aj tretiu. Druhá séria sa ale rozbiehala pomalšie - prvých 5 - 40%, nedávalo mi to zmysel, no záver, neprekvapil, a zdvihol sa len na 60%. Nebolo to zlé, ale stratilo to atmosféru. Keď už všetko viete, ale že skutočne všetko, v seriály ktorý potrebuje tajomstvá už žiadne neostali. A to je chyba. ()

bechdrak 

všechny recenze uživatele

Nechápu z čeho jsou tu všichni tak nadšení. První díly byly celkem fajn, nádech tajemna mě udržoval v napětí, pak ale v pátém díle přišlo odhalení a klady seriálu šli rychle do kytek. Zvrhlo se to v tuctovou, neoriginální a nudnou ptákovinu, nesmysl střídal nesmysl a na konci už to byla jenom špatná parodie. Jo a Twin Peaks to nevidělo ani z rychlíku. ()

plevel22 

všechny recenze uživatele

Zbytočne skoro odhalená pointa, čím divák akurát získa dostatok času na uvedomenie si veľa logických chýb. Prvá polka za 4*, druhá za 2*. Vo výsledku priemerná záležitosť. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Shyamalan a Fox natočili seriál... a překvapivě dost kvalitní! Chce se mi tu spoilerovat, ale... radši to dělat nebudu. Mrkněte na něj sami. Samozřejmě seriál hned po 1.sérii zrušili, ale... zase vzhledem k tomu, jak se to nakonec vyvrbilo, tak je to možná dobře, protože takhle seriál nemůže sklouznout do úplných ho.ven, jako spousta ostatních moderních seriálů. Poctivé 3***. EDIT: V PROSINCI 2015 OZNÁMENÁ DRUHÁ SEZÓNA. EDIT2: KTERÁ JE AŽ KOMICKY ŠPATNÁ. :( ()

kamic 

všechny recenze uživatele

Na tohle se člověk musí dívat jako na zábavu, moc nad tím nepřemýšlet, jinak z toho leze spousta nelogičností. Ale zábava fakt dobrá. Je to vlastně seriál dvou polovin a asi každý měl problém se přesmýknout z mysteriózní polohy do sci-fi, ale proč ne. ()

hampsterrk 

všechny recenze uživatele

Nechtělo se mi v sobotu spát, bylo asi 22:00 hodin tak jsem řekl proč nezkusit tenhle seriál. Stejně dám tak jeden díl a půjdu spát, říkal jsem si...Krutá pravda je taková že jsem uléhal v 6 ráno... a hned po snídani v 9:00 jsem seriál shlédl až dokonce...Zkrátka po dlouhé době super serial který Vás nenechá usnout, ()

limalama 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené. Co všechno se může zvrátit během pouhých 10. dílů. Ani chvilku sem si pořádně nebyl vědom co je a co není skutečné. Za mě 80% a prvních 5 dílů ještě víc ()

megadony 

všechny recenze uživatele

Od začátku prostě víte, že s tímhle městem není něco v pořádku, a jen přemýšlíme, jestli za tím stojí CIA, nebo "jen" nějaký pošahaný extrémista... Zvláštní, ponurý, trochu mimo seriál, Shyamalan vzal zřejmě trochu Orwella, smíchal to s Lynchem a přidal pár mutantů, samozřejmě nechybí důležité otázky lidstva jako držení lidí v nevědomosti, spasitelský syndrom, akce " velký bratr tě vidí"...a výsledek vážně stojí za to, nepustil mě od obrazovky. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Série 1: né moc logická, ale alespoň rychlá jednohubka. Do série 2 už nejdu, tajemno je pryč a osud městečka mě nezajímá. ()

Související novinky

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama